Hindus Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 powiedzcie mi cos o tej scenie (autor milczy :] ) chodzi o shaderek - wiem ze jest w vrayu, jest jakies swiatło chyba typu area, hdri.. moze cosik o shaderku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 shellac z shellackiem z mixem noisa w relfect, glossines itp. setki godzin ustawien by zadzialalo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 Dobra dowiedziłem sie czegos takiego ze koles uzywa spher'a i hdri i mam problem : na skrinie :D to wygląda tak ze góra sfery ejst czarna a boki białe , a na renderze ma czarne tło, ja robie tak samo i mam białe tło dlaczego ? a i tu screen od tego ziomala: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 to sie pytasz o oswietlenie czy o material? co do mapy to daj gradient ramp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 no bo na pierwszym masz oswietlenie HDRI a na drugim sphera a ze nie widac jej w renderze to poprostu wylaczyl ja z widzenia dla kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 a mi sie cos wydaje ze to sa dwa rozne modele i dwie rozne sceny wiec nie wiedze zwiasku:):) i chyba tu jest sedno sprawy ze w pierwszym dal hdri a w drugim dal sphere pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 no tu to niema watpliwosci na pierwszym lancer a na drugim clio V6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi