Napisano 16 Grudzień 200420 l Cześć Jestem tu nowy. I chciałbym przedstawić Wam designy z gry Chicken Village. Nie wiem czy gra wyszła. Bardzo cierpię tylko nad faktem nie posiadania tabletu:((( Czuję się źle... W każdym razie możecie sobie pokolorować jak juz kompletnie nie macie nic do roboty:D cya struna
Napisano 16 Grudzień 200420 l Jak nic kojarzy mi się z Smurfami :) Pierwszy rysunek najfajniejszy ale ogólnie niezłe :) Witamy na forum :) Pozdrawiam
Napisano 16 Grudzień 200420 l mis sie podoba i tez starsznie kojazy ze smerfami:):) to byla dobra bajka:):)
Napisano 16 Grudzień 200420 l Pierwszy post i jaki fajny .Bardzo mi sie podoba pierwsza pracka a reszta ujdzie w tłumie , oczywiście napewno lepsze pracki od moich ;)
Napisano 17 Grudzień 200420 l A ty designy robisz do gier amatroskich czy za kieske? By the way przydalyby mi sie takie fajne desginy :P... wlasnie do gry z jajem.... ale nei o smerfach :( Pozdrawiam
Napisano 19 Grudzień 200420 l W tym drugim cos za plasko, ale reszta bardzo przyjemna. Wrzucam na rekomendacje, bo ostatnio deficyt sielankowych obrazkow ;)
Napisano 19 Grudzień 200420 l tez kiedys robilem dla playa i wszystkim polecam duza ostroznosc w kwestiach finansowych z firma play co do samych rysunkow to bardzo fajne i klimatyczne :)
Napisano 20 Grudzień 200420 l Autor 2gi design to tylko 1/4calego szkicu w 1 jak i 3 widac 85& szkicu. czyli wiekszosc:D
Napisano 20 Grudzień 200420 l w pierwszym chyba cos jest skopane... z ulozenia terenu mozna wnioskowac ze studnia jest za domem... natomiast z jej wielkosci ze przed... no chyba ze to jakas specjalna wielka studnia... a pozatym to przyjemne rysuneczki...
Napisano 21 Grudzień 200420 l W pierwszym obrazku ogolnie jest znieksztalcona perspektywa, i wlasnie temu wyglada tak fajnie kreskowkowo. Bardzo mi sie podoba.
Napisano 21 Grudzień 200420 l Autor w pierwszym chyba cos jest skopane... z ulozenia terenu mozna wnioskowac ze studnia jest za domem... natomiast z jej wielkosci ze przed... no chyba ze to jakas specjalna wielka studnia... a pozatym to przyjemne rysuneczki... może wydam się Tobie/Wam zarozumiały, ale właśnie... i o to chodzi Waldusiu:D I o to chodzi... :)
Napisano 22 Kwiecień 200519 l hehe male sprostowanie :) "Chicken Village" nie jest projektem pleya, design robil ktos inny, a z tych szkicow malo co bylo uzyte w grze, gdyz sie za bardzo nie nadawaly :D
Napisano 24 Kwiecień 200519 l la la lalala la la lalalala ale to takie bardziej concept arty na tło ...ot szkic ale klimacik złapałeś fajny/bajkowy... Z tymi smerfami to chyba ta studnia wszystkim dała po oczach bo wygląda jak domek smerfuw... WIEM BO OGLADAŁEM ...ale kibicowałem gargamelowi :D Pozdrawiam