Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć

Jestem tu nowy.

I chciałbym przedstawić Wam designy z gry Chicken Village.

Nie wiem czy gra wyszła. Bardzo cierpię tylko nad faktem nie posiadania tabletu:((( Czuję się źle...

W każdym razie możecie sobie pokolorować jak juz kompletnie nie macie nic do roboty:D

cya

struna

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak nic kojarzy mi się z Smurfami :) Pierwszy rysunek najfajniejszy ale ogólnie niezłe :)

Witamy na forum :)

Pozdrawiam

Napisano

Pierwszy post i jaki fajny .Bardzo mi sie podoba pierwsza pracka a reszta ujdzie w tłumie , oczywiście napewno lepsze pracki od moich ;)

Napisano

A ty designy robisz do gier amatroskich czy za kieske?

By the way przydalyby mi sie takie fajne desginy :P... wlasnie do gry z jajem.... ale nei o smerfach :(

Pozdrawiam

Napisano

W tym drugim cos za plasko, ale reszta bardzo przyjemna. Wrzucam na rekomendacje, bo ostatnio deficyt sielankowych obrazkow ;)

Napisano

tez kiedys robilem dla playa i wszystkim polecam duza ostroznosc w kwestiach finansowych z firma play co do samych rysunkow to bardzo fajne i klimatyczne :)

Napisano
  • Autor

2gi design to tylko 1/4calego szkicu

w 1 jak i 3 widac 85& szkicu.

czyli wiekszosc:D

Napisano

w pierwszym chyba cos jest skopane... z ulozenia terenu mozna wnioskowac ze studnia jest za domem... natomiast z jej wielkosci ze przed... no chyba ze to jakas specjalna wielka studnia... a pozatym to przyjemne rysuneczki...

Napisano

W pierwszym obrazku ogolnie jest znieksztalcona perspektywa, i wlasnie temu wyglada tak fajnie kreskowkowo. Bardzo mi sie podoba.

Napisano
  • Autor
w pierwszym chyba cos jest skopane... z ulozenia terenu mozna wnioskowac ze studnia jest za domem... natomiast z jej wielkosci ze przed... no chyba ze to jakas specjalna wielka studnia... a pozatym to przyjemne rysuneczki...

może wydam się Tobie/Wam zarozumiały, ale właśnie... i o to chodzi Waldusiu:D I o to chodzi... :)

Napisano

hehe male sprostowanie :) "Chicken Village" nie jest projektem pleya, design robil ktos inny, a z tych szkicow malo co bylo uzyte w grze, gdyz sie za bardzo nie nadawaly :D

Napisano

la la lalala la la lalalala

ale to takie bardziej concept arty na tło ...ot szkic

ale klimacik złapałeś fajny/bajkowy...

Z tymi smerfami to chyba ta studnia wszystkim dała po oczach bo wygląda jak domek smerfuw... WIEM BO OGLADAŁEM ...ale kibicowałem gargamelowi :D

Pozdrawiam