PPK Napisano 20 Grudzień 2004 Napisano 20 Grudzień 2004 Bardzo fajnie, ale mozna by jeszcze cos z ogonem zeby gdzies bokiem wystawal czy cos ;)
Luchu Napisano 20 Grudzień 2004 Autor Napisano 20 Grudzień 2004 no wlasnie zapomniałem go zrigowac:P podobnie jak skrzydełka :) jakos tak mi wypadło :) ale nadrobie zaległości ;)
Pionier Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 hehe ma taka poze jakby sie sam w pupe tymi widlami ukul a potem delikatnie masowa to miejscec lewa reka :)))). W sumie to chyba dobrze bo znaczy ze udalo Ci sie dobrze zrrigowac postac. Czekam na kolejne rendery z fajnymi ustawieniami diabelka:)
olej Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 Dobre:) Diabel-raper. Zapomniales chyba o miednicy, nogi bezposrednio w brzuch przechodza, ale te diably to chyba tak maja;)
Ufol Napisano 21 Grudzień 2004 Napisano 21 Grudzień 2004 daj mu czapke z daszkiem (daszkiem do tyłu) i jakieś dresy bedzie fajniewyglondał
Luchu Napisano 21 Grudzień 2004 Autor Napisano 21 Grudzień 2004 dzieki za posty :) dobry pomysł z tą czapka;) pomysli sie. Co do dresów :) :P to mam i powyzej :) nowe rendery sprobuje wrzucić jutro :) aha takie zapytanie? kto wie jak dobrze zrigować palce;) pomijam juz to ze w helpie pisze:) ale do tego potrzeba jakiegos skryptu a ja niestety nie posiadam płytki z dodatkami. :( moze zna ktoś jakis inny sposób?
Luchu Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 Nastopiła kilku dniowa stagnacja w robieniu diabełka :) ... wiecie było duzo biegania z okazji świat i zblizajacego sie konca połrocza:) naszczęscie dzisiaj w wieczorem mogłem cos porobic ;) Musiałem zrigowac palce, skrzydla i ogonon, poprawilem jeszcze kilka innych błedów. niestety to jeszcze nie koniec, jeszcze jutro sie tym bede zajmował . Dzisiaj na zakonczenie mojego dnia zrobilem szybkie 2 renderki:) sa troszke czerstwe:) ale z powodu poznej godziny (patrz godzina wyslania posta) :) . chciałem juz szybko isc spac zaraz padne wiec szybko załaduje pliki oto one
Hindus Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Drugi renderek extra, po prostu wymiata....ps i tak poza tym to życze wszystkim wesołych swiąt i oby nadchodzący rok był obfity w renderki ;)
Luchu Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 Dzieki Wielkie! Również zycze wesołych świat i wszystek najlepszego! Peace!
Luchu Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 Przejde powoli do morfowania twarzy ;) tylko mam takie pytanko (pewnie i tak zostanie bez odpowiedzi). Ile min zazwyczaj robicie do postaci?? nie wiem czy robic tyle ile jest pokazane w helpie?
Luchu Napisano 24 Grudzień 2004 Autor Napisano 24 Grudzień 2004 animacje zaczne pewnie robic po tym jak zmorfuje twarz :) musze jeszcze porobic kilka pozycji zebym mogl sprawdzic czy wszystko w miare dobrze sie wygina :)
Rekomendowane odpowiedzi