Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Bardzo fajnie, ale mozna by jeszcze cos z ogonem zeby gdzies bokiem wystawal czy cos ;)

• Odpowiedzi 63
  • Wyświetleń 6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

no wlasnie zapomniałem go zrigowac:P podobnie jak skrzydełka :) jakos tak mi wypadło :)

ale nadrobie zaległości ;)

Napisano

hehe ma taka poze jakby sie sam w pupe tymi widlami ukul a potem delikatnie masowa to miejscec lewa reka :)))). W sumie to chyba dobrze bo znaczy ze udalo Ci sie dobrze zrrigowac postac. Czekam na kolejne rendery z fajnymi ustawieniami diabelka:)

Napisano

Dobre:) Diabel-raper. Zapomniales chyba o miednicy, nogi bezposrednio w brzuch przechodza, ale te diably to chyba tak maja;)

Napisano

daj mu czapke z daszkiem (daszkiem do tyłu) i jakieś dresy bedzie fajniewyglondał

Napisano
  • Autor

dzieki za posty :)

dobry pomysł z tą czapka;) pomysli sie. Co do dresów :) :P to mam i powyzej :)

nowe rendery sprobuje wrzucić jutro :)

aha takie zapytanie? kto wie jak dobrze zrigować palce;) pomijam juz to ze w helpie pisze:) ale do tego potrzeba jakiegos skryptu a ja niestety nie posiadam płytki z dodatkami. :(

moze zna ktoś jakis inny sposób?

Napisano
  • Autor

Nastopiła kilku dniowa stagnacja w robieniu diabełka :) ... wiecie było duzo biegania z okazji świat i zblizajacego sie konca połrocza:)

naszczęscie dzisiaj w wieczorem mogłem cos porobic ;)

Musiałem zrigowac palce, skrzydla i ogonon, poprawilem jeszcze kilka innych błedów.

niestety to jeszcze nie koniec, jeszcze jutro sie tym bede zajmował .

Dzisiaj na zakonczenie mojego dnia zrobilem szybkie 2 renderki:) sa troszke czerstwe:)

ale z powodu poznej godziny (patrz godzina wyslania posta) :) . chciałem juz szybko isc spac

zaraz padne wiec szybko załaduje pliki

oto one

Napisano

Drugi renderek extra, po prostu wymiata....ps i tak poza tym to życze wszystkim wesołych swiąt i oby nadchodzący rok był obfity w renderki ;)

Napisano
  • Autor

Dzieki Wielkie!

Również zycze wesołych świat i wszystek najlepszego!

Peace!

Napisano
  • Autor

Przejde powoli do morfowania twarzy ;)

tylko mam takie pytanko (pewnie i tak zostanie bez odpowiedzi).

Ile min zazwyczaj robicie do postaci?? nie wiem czy robic tyle ile jest pokazane w helpie?

Napisano
  • Autor

animacje zaczne pewnie robic po tym jak zmorfuje twarz :)

musze jeszcze porobic kilka pozycji zebym mogl sprawdzic czy wszystko w miare dobrze sie wygina :)