Lukasz2244 Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Zakończyłem swoją pierwszą prace, którą wstawiłem na forum :) NIe mam już sił i umiejętnośći by coś zmienić jeszcze. Więc koniec!!!
AGmakonts Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 gdyby teksturki i światło było lepsze to wyglądało by to bardzo ładnie ale i tak jest w miare dobrze
Vorek Napisano 17 Grudzień 2004 Napisano 17 Grudzień 2004 Ten obraz absolutnie nie pasuje do kolorystyki calego pokoju, tak wogole to troche przeswietlone, ogolnie fajnie, popracuj nad materialami i swiatlem i bedzie super :)
Gość HUSKY Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 przetchwilom wyszlem z poprzedniego forum na którym był jakis niedorobiony ludzik na podstawowych materiałach maxa ten pokój tez jest na podstawowych materiałach ale jak na pierwsza pracke nie jest zle moja pierwsza pracka tez byl pokój robiłem go jeszcze na maxie 4 scanlinie to była porazka nic mi sie w nim nie podobalo. Teraz mam maxa 6 i idzie mi coraz lepiej kiedys mam nadzieje moje prace ukaza sie na forum. Praca czynni mistrza!! :d
Piotr Dobosz Napisano 18 Grudzień 2004 Napisano 18 Grudzień 2004 Husky to nie program ogranicza usera to user ogranicza program:):) tak powiedzial kiedys na tym forum pewien madry mlody czlowiek:):)
Gość HUSKY Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Piotrze ja nietwierdze że max 4 był porazka tylko moje prace na nim mi sie nie podobały. Scanline jest dobrym renderem dla poczatkujacych uzytkowników ale w koncu im dłuzej sie pracuje na "podstawowym renderze maxa" tym wiecej sie on nie podoba chyba sie zgodzisz ze mna ze mental ray, final render czy chocby v-ray daje lepsze rezultaty? Inną sprawa jest cenna nowych programów nie wszystkich na to stać. Ide spac bo zaczynam coraz bardziej bredzić.
reVis Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Całkiem miła praca tylko ten obraz i światło nie wyszło najlepiej ( np ogroman różnica w oświetleniu krzeseł i stółu )
Rekomendowane odpowiedzi