Skocz do zawartości

Living dead: smok kolczasty

Szymeq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Uwielbiam smoki a twój jest super...

A z uwag to troche nie pasi mi mocowanie skrzydeł do ciała...

Te skrzydła to kupa miecha, ktore musza uniesc jeszcze wiekszą kupe miecha.. wiec chcąc - nie chcąc, ich mocowanie musi byc dosc MASYWNE... albo sprawiające wrazenie solidnego...

Pozdro

Moim zdaniem nogi są zbyt mazywne, takie strasznie ociężałe, nie dodają zwinności smokowi, a jak wszystkim wiadomo smoki są bardzo zwinne, oraz poruszają się z lekkością, a ten na takiego nie wygląda, fakt, że są duże (ostatnio mi się jeden za drzewem schowal - głupi myślał, że go nie zobaczę). Smoczyska są wielki silne, ale także zwinne, ruchliwe i szybkie, więc dodaj swojemu smokowi trochę więcej gracji i zrob mu te nogi węższe oraz wydłuż tułów i zmień trochę sylwetkę, ze słoniowatej na sylwetkę wyrośniętej jaszczuki (czyli krutsze trochę nogi, silny ogon, spłaszczony tułów i więcej życia. Oczywiście wszystko w smoczym wydaniu.

Ale fajnie chłopaki też mają egzaminy :)

Kurde ciężko za naukę się zabrać a maturka we wtorek :) :). Ale nie jest źle, myślę, że zdam (ale tak chyba każdy myśli ;)). 12 lat przygotowań napewno coś dało. Mam nadzieję :P

Smok wyglada super ale hmmjak by było zrobiony z metalu , wrecz wykuty troszku sztywny , jest sam na niego spózn , zesztywniał jak by był Gargulcem , podoba mis ie ale hmm daj mu troche zycia i zaokraglij , zoabcz na nogi dokładnie łapy hmm pomysl jak to wyglada ??

dzieki chlopaki, widze ze wy tez macie egzaminy hehe niech zgadne kazdy siedzi przed ksiazkami:D \"poucze sie w dlugi weekend mamo\" (ja tak powiedzialem i nawet ksiazki nie ruszylem):D:cool: powodzenia w waszych bitwach

PS: Sid przeslij mi na meila jakas bitmapke ok

Originally posted by Szymeq

No ale dokłądnie o jaką ci chodzi bo nie rozumiem zabardzo co mam ci przszłc , chcesz textury ??

Originally posted by SiD

No ale dokłądnie o jaką ci chodzi bo nie rozumiem zabardzo co mam ci przszłc , chcesz textury ??

Ps. Szymeq czemu nie widac twojego awarta , jak mas zjakis obrazek a nie widac go to przslij mi go na maila ja załaduje na moją strone , tak jak to zrobiłęm dla , Pablo ,skow , karawan i jeszcze ktos bedzie , wiec wyslij mi maila

:D chodzilo mi o jakiegos potowra od awarda:D

PS: Sid moglbys mi go na swoja strone zamiescic tak jak mowiles:D

PSS: Prosze cie o to dlatego ze podobaja mi sie twoje bitmapy co je masz pod pseldo

Dobrze jak chcesz , prosze oto jest 5 linków i pod nimi postaci , jak któras ci sie podoba to sobie bierz wszystkie znajdują sie na mojej stronie :

1. http://republika.pl/klangoa/images/1.gif

1.gif

2. http://republika.pl/klangoa/images/2.gif

2.gif

3. http://republika.pl/klangoa/images/3.gif

3.gif

4. http://republika.pl/klangoa/images/4.gif

4.gif

5. http://republika.pl/klangoa/images/5.gif

5.gif

Mam nadzieje ze jakis ci wpadnie w oko , aa tak zaletą jest to ze to są gify hehe( czyli śa w ciągłym ruchu )

Tak myslałem ze któyś z tej 5-tki Ci sie spodoba , hehe ciesze sie ze masz swojego awarta ,

Dzienki ze taki fajny z emnie koles , szkoda z emoje była tego nie moze zoabczyc i wrócic do mnie , a moze powinene dac jej spokuj i zacżac nowe zycie , sęk w tym tlyko ze to ona do mnei przychodzi hehe

Jeszcze ra znie m sprawy człowiek , mi tez tu okazano duszo przyjazni wiec i ja ja okazuje - przyjacielu :D [piwo][piwo][piwo]

A teraz Bierz sie do roboty bo czas w botwie ucieka hehe , bede sledził twoje postepowania

Ps. Jednego z tych pieciu awartów mozna by zrobic w maxie do bitwy , fajnie by wygladał ciom nie ?? hehe

:D:D:D:D:D:D:D:D:D zycze powodzenia z dziewczyna i ja takze bede sledzil twoje poczynania na bitwie

PS:ten pomysl na wymodelowanie jakiegos z tych pieciu ludzikow jest bardzo fajny jak skoncze smoka to sprobuje

Super to wyglada , nie powiem ze ci dobrze wychodzi , powarznie podziwima ciebie za ten pomysł i te kolce , smok mi przypomina troszku tego z \"Heroes 3 \" wiesz tego ud umarlaków , gdzie są , szkileety , zombi i licze i ostatni jest wałsnie smok , fajny fajny

Gratuluje ... ale mam pytanie na czym pelagałą poproawa łap , hmm zoabcz człowiek ma nadgarski a smok ma łapy u ciebie to troszku wygląda jak by ten smok miła łapy na calej długosci ramienia , znaczy sie ja tak to widze

Dzieki za te wszystkie pochwaly jestem wzruszony...:D ale przejdzmy do rzeczy. Zrobilem zla perspektywe i dlatego niewidac. A modeluje bo lubie i ten smok byl robiony z usmiechem na twarzy :D

DLA JURY (I WSZYSTKICH KUMPLI KTORZY MI POMAGALI, THX :D ) : \"No to koniec bitwy:( szkoda troche, teraz wiem ,ze jeszcze musze sie duzo nauczyc. ale dziekuje wszystkim ktorzy mi pomagali i tym co mnie krytykowali bo dzieki nim mialem wiekszy zapal do pracy. Przykro mi tylko ze niezdarzlem skonczyc tego smoka ale moze jak jury mi pozwoli to bede mogl ja dokonczyc. Ale i tak jestem bardzo dumny z tej pracy, bo zwarzrajac na to ,ze w maxie siedze od ok 4 miesiecy z czego ten miesiac bitwy byl naprawde intensywny to jestem bardzo szczesliwy ze chociaz nieodstawalem zabardzo od wszystkich co brali udzial w bitwie. Pozdrawiam wszystkich co nameczyli sie przy swoich pracach i wlozyli w nie cale swoje serce.

Jesli chodzi o samego smoka to robilem go sam od poczatku do konca ale chcialem podkreslic ze bardzo duzo osob mi pomagalo jak on ma w ostatecznosci wygladac. Niema on na sobie zadnych teksturek a obrobke robilem w photoshopie na gotowym randerze.

Szymeq\"

PS: Mam kilku swoich faworytow ktorzy zasluzyli na swoje zwyciestwo i bede im szczerze gratulowal jak zwycieza:);)

na razie[piwo];):D:D

Siemankoo

Podoba mis ie twoja praca nie jest zła ale co ona robie na tej dużej pizzy polanej katchupem hehe

Fajnie wyglada full of blood , podoba mi sie tio hehe

A co do mojej bitwy to napisales ze bedziez mnie sledził hmm nie pamietam ciebie przy wpisie , ale nic sie nie stało i tak sie nie wyrobiłem spoko , dokoncze sobie kiedys indziej hehe ,

Gratuluje pomysły i wykonania , problem polega na tym ze to nie jest chyba spójne z tematem hmm a moze i jest hihih , to miało byc mniej wiecje cos o zywych trupach , ale mozliwe ze to tez jest jeszcze zywe i juz czuj ze długo nie pozyje , wiec jest dobrze heheh

Powodzenia i 3 maj sie bedzi dobrze :D

zabili smoczysko !!

nie fajnie wyglada tylko atmosfery brakuje jakiegos swiatla upirnego itd .. no coz szkoda po pomysl i model fajny .. mam nadzieje ze dokonczys prace pa i powodzenia zycze a co do smoka to on juz odpowiednio wyglada na zmarlego !![boje się]

Ooopanie Szymeq , kurde teraz mnie zaskoczyless , no proszee tego sie nie spodziewałem hehe , Bardzo ladnie wykonane , kurde hmm jak by to ując ..... Wypasiorexis oo tak bedzie najlepiej :D [piwo][piwo] Gratolacyjności :D

Dzieki SiD, lezka mi sie w oku kreci, durde gdyby byl jeszcze jeden dzien to bym ja dopracowal, szkoda ale naprawde dzieki:):):):):):);)

No przeciez masz dokladnie jeszcze jeden dzien!

Adek pisal o tym w swoim informacyjnym poscie (na gorze)

fragment: \"...Praca nie musi być skończona. Pobierzemy ostatnią wersję. Pobieranie będzie trwało od 20 dwa dni (tak planujemy).\"

WIEC DO ROBOTY! Mozesz jeszcze duzo zmienic i poprawic na lepsze!.

pozdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności