Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

oto okładka jaką zrobiłem w 3d studio....jestem poczatkujacy.....licze na jakies porady , komentarze itp [rotfl]

KLIKNIJ ABY ZOBACZYC OKŁADKE

jak tu sie wstawia taka fajna linijke poziomą :)

[Edited on 11-4-2003 by inespew]

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

obrazki to sie zaminiesza maajc przycisk na dole PRZEGLADAJ .. i tam wybierasz obrazek ze swojego dysku...tylko pamietaj zeby obraek nie zajmojaw nie wiecej niz 100 kb

Napisano

Pablo widze ze masz dużo gwiazdek pod nickiem, pewnie niezły z ciebie grafik :).........od nie dawna bawie sie 3ds , mam prośbe zobacz moja okładke i ocen ją i ewentualnie powiedz co byś zmienił [rotfl]

Napisano

Inespew...ilosc gwiazdek wcale nie oznacza poziomiu na jakim jest sie w 3dsie...ja po prostu duzo siedze na forum i duzo komentuje...a pracka ktora Ty zrobiles bardzo mi sie podoba...baa powiem nawet ze profesjonalnie zrobiona:)

[piwo]

Napisano

ciesze sie ze sie podoba i dzieki za dobre slowo :) ......jak ktos lubi underground hiphop to zapraszam na stronke mojego zespolu, gdzie mozna sciagnac nasze kawalki i zostawic opinie [rotfl].....no to juz mam swoj pierwszy topic za soba [rotfl] RYTMINCZNA LUBELSKA POEZJA ------------->> RLP SQUAD

[Edited on 12-4-2003 by inespew]

Napisano

no w koncu doszedłem do tego jak zamieścić tu obrazek.......czekam na oceny, ewentualnie co poprawić itp .....[rotfl]

[Edited on 13-4-2003 by inespew]

Napisano
Originally posted by inespew

:o mam juz dwie gwiazdki [rotfl]

I co? Jestes juz troszke lepszym grafikiem [rotfl]?

A okladka, bardzo fajna.

Pozdrawiam.

[Edited on 13-4-2003 by AravaL]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności