Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Tesaurus - tez mam taka nadzieje

Phantom - Silent znaczy cichy to jest pewego rodzaju przeciwienstwo do minigun\'a:) jak juz cos bedzie to bron bezposredniego kontaktu, z drugiej strony SILENCED BALLER(czy jak to sie pisze) bylo by ciekawym urozmaiceniem

CheerZZ!![winko]

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 9,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

o broni pomyslimy a tym czasem borym lasem texturka twarzy ver.1.76

jeszcze tylko drobne zabiegi kosmetyczne

CheerZZ!![winko]

PS. czy jest wystarczajaco martwy???

Napisano

no zajeboza jak nic !! pięlna świecąca texturka...tylko nadole po lewej stronie...jest jakiś krzysh pewnie łączenie textur :D pozdro i .:ReSpEcT:.[rotfl2]

Napisano

Superanckie, tylko IMHO: wyglada jak wysmarowany kislem. Robota sobie bym raczej wyobrazal z sucha skora.[soczek]

Napisano
  • Autor

hehe powiedzmy taka masc na niewidzialnosci :)

ale rzeczywisce slusznie trzeba go bedzie wysuszyc

Napisano

Tekstura jest suuperandzka !! Zmarszczki są tam gdzie trzeba i jak trzeba :) I te oczy są świetnie wykonane. Teraz to wygląda jak prawdziwy assasin :D

Napisano
  • Autor

poprawilem ta texturke

So how does it look??

a co do oczu to w niektorych miejscach moga wygladac inaczej bo ten efekt niby zrenicy to nic innego jak mocny omni blisko oka wiec boczne swiatlo sceny zlewa sie z nim

CheerZZZ!![winko]

Napisano

Ja mam pytanie jak ty te oczka zrobiłes tak super mozez mi te metode opisac proszeee !!!!!!!

Napisano
  • Autor

sluze :)

sorry za paly pix mam nadzieje ze sie doczytasz

Napisano

a czy dobrze jest tak ze to swiatlo od oczu zielone odbija sie takze na skorze???

pozdr

Napisano

Wydaje mi się, że z tym światłem na skórze to ciut przedobrzyłeś :) zwłaszcza, że nie rozchodzi się prawidłowo - jeśli już chcesz je dać to proponuję, abyś cofnoł troszkę te Omni i wyłączył z nich gałki oczne - będzie naturalniej...

...ale za to tekstura 1-sza klasa :) [piwo]

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Update

prowizoryczny ale rozpoczela sie coraczna kampania poprawiania ocen:)

zalezy mi na ocenie czy taki dodatek go oszpeci

Zdrowko[winko]

Napisano
  • Autor

aha byl bym zapomnial

bardzo prosze o wypowiedz ktoregos z panow z \"gory\" :) czy ta textura nadaje mu wystarczajo charakter trupa??

nie chcial bym zeby dalsza praca poszla na marne

z gory dzieki

CheerZZ!!![winko]

Napisano

Bródka jest spoko tylko jak dla mnie to mogłaby być trochę szersza przy brodzie (wyrastać z większego obszaru brody) ;)

Napisano

Ja chyba tu czegoś nie kumam, zarypiscie ci idzie od poczatku zachwycają mnie jego oczka , a tu nagle cisza na morzu ślat po autorze zniknoł i cisza , hmmm kurde nie lubie tego nawe nie ma wytlumacznia czemu nie dokonczy bitwy wrrrr :mad::mad:

Napisano
  • Autor

Przykro mi ale wyszlo tak jak wyszlo nie dokoncze projektu bo tworzenie postaci poszlo w zupelnie odmiennym kierunku niz planowalem. Calkiem inny wizerunek kreowal sie na moich rysunkach i w glowie niz powstal taraz. Gore wziela tez zgodnosc tematyczna ktora zaczela budzic watpliwosci nawet u mnie. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo (jak to mawia moj papa :) ) nauczylem sie przynajmniej jak podchodzic do sprawy

CHEERZZ [winko]

Napisano
  Cytat
Originally posted by Cshynoovec

UPDATE

powoli zaczyna nabierac ksztaltu ale jeszcze daleka droga

zastanawiem sie nad dodaniem mu szponow

czekam na komentarze

zdradzisz mi jak zrobiles jego ubranko?

robau@o2.pl

prosze:)

Powiadomienie o plikach cookie