Ops Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Napisano 21 Kwiecień 2003 Tesaurus - tez mam taka nadzieje Phantom - Silent znaczy cichy to jest pewego rodzaju przeciwienstwo do minigun\'a:) jak juz cos bedzie to bron bezposredniego kontaktu, z drugiej strony SILENCED BALLER(czy jak to sie pisze) bylo by ciekawym urozmaiceniem CheerZZ!![winko]
Ops Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Napisano 21 Kwiecień 2003 o broni pomyslimy a tym czasem borym lasem texturka twarzy ver.1.76 jeszcze tylko drobne zabiegi kosmetyczne CheerZZ!![winko] PS. czy jest wystarczajaco martwy???
Phantom Napisano 21 Kwiecień 2003 Napisano 21 Kwiecień 2003 no zajeboza jak nic !! pięlna świecąca texturka...tylko nadole po lewej stronie...jest jakiś krzysh pewnie łączenie textur :D pozdro i .:ReSpEcT:.[rotfl2]
Dr. eA Napisano 21 Kwiecień 2003 Napisano 21 Kwiecień 2003 Superanckie, tylko IMHO: wyglada jak wysmarowany kislem. Robota sobie bym raczej wyobrazal z sucha skora.[soczek]
Ops Napisano 21 Kwiecień 2003 Autor Napisano 21 Kwiecień 2003 hehe powiedzmy taka masc na niewidzialnosci :) ale rzeczywisce slusznie trzeba go bedzie wysuszyc
Conq Napisano 21 Kwiecień 2003 Napisano 21 Kwiecień 2003 Tekstura jest suuperandzka !! Zmarszczki są tam gdzie trzeba i jak trzeba :) I te oczy są świetnie wykonane. Teraz to wygląda jak prawdziwy assasin :D
Ops Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Napisano 22 Kwiecień 2003 poprawilem ta texturke So how does it look?? a co do oczu to w niektorych miejscach moga wygladac inaczej bo ten efekt niby zrenicy to nic innego jak mocny omni blisko oka wiec boczne swiatlo sceny zlewa sie z nim CheerZZZ!![winko]
SiD Napisano 22 Kwiecień 2003 Napisano 22 Kwiecień 2003 Ja mam pytanie jak ty te oczka zrobiłes tak super mozez mi te metode opisac proszeee !!!!!!!
Ops Napisano 22 Kwiecień 2003 Autor Napisano 22 Kwiecień 2003 sluze :) sorry za paly pix mam nadzieje ze sie doczytasz
Pablo Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 a czy dobrze jest tak ze to swiatlo od oczu zielone odbija sie takze na skorze??? pozdr
boowa Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 Wydaje mi się, że z tym światłem na skórze to ciut przedobrzyłeś :) zwłaszcza, że nie rozchodzi się prawidłowo - jeśli już chcesz je dać to proponuję, abyś cofnoł troszkę te Omni i wyłączył z nich gałki oczne - będzie naturalniej... ...ale za to tekstura 1-sza klasa :) [piwo] pozdrawiam
Ops Napisano 24 Kwiecień 2003 Autor Napisano 24 Kwiecień 2003 Update prowizoryczny ale rozpoczela sie coraczna kampania poprawiania ocen:) zalezy mi na ocenie czy taki dodatek go oszpeci Zdrowko[winko]
Ops Napisano 24 Kwiecień 2003 Autor Napisano 24 Kwiecień 2003 aha byl bym zapomnial bardzo prosze o wypowiedz ktoregos z panow z \"gory\" :) czy ta textura nadaje mu wystarczajo charakter trupa?? nie chcial bym zeby dalsza praca poszla na marne z gory dzieki CheerZZ!!![winko]
dawid Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 ta bródka dużo pardzo daje - w pozytywnym sensie! :)
pieczarr Napisano 24 Kwiecień 2003 Napisano 24 Kwiecień 2003 Bródka jest spoko tylko jak dla mnie to mogłaby być trochę szersza przy brodzie (wyrastać z większego obszaru brody) ;)
SiD Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 Ja chyba tu czegoś nie kumam, zarypiscie ci idzie od poczatku zachwycają mnie jego oczka , a tu nagle cisza na morzu ślat po autorze zniknoł i cisza , hmmm kurde nie lubie tego nawe nie ma wytlumacznia czemu nie dokonczy bitwy wrrrr :mad::mad:
Ops Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 Przykro mi ale wyszlo tak jak wyszlo nie dokoncze projektu bo tworzenie postaci poszlo w zupelnie odmiennym kierunku niz planowalem. Calkiem inny wizerunek kreowal sie na moich rysunkach i w glowie niz powstal taraz. Gore wziela tez zgodnosc tematyczna ktora zaczela budzic watpliwosci nawet u mnie. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo (jak to mawia moj papa :) ) nauczylem sie przynajmniej jak podchodzic do sprawy CHEERZZ [winko]
roball Napisano 2 Wrzesień 2003 Napisano 2 Wrzesień 2003 Originally posted by Cshynoovec UPDATE powoli zaczyna nabierac ksztaltu ale jeszcze daleka droga zastanawiem sie nad dodaniem mu szponow czekam na komentarze zdradzisz mi jak zrobiles jego ubranko? [email protected] prosze:)
Rekomendowane odpowiedzi