darkelf Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 Hej, mam pytanie. Czy mialby ktos jakis fajny modelik LP do teksturyzacji i uzyczylby mi go z dobrej woli [jezeli, w przyszlosci, gdzies bym go umiescil, oczywiscie umiescilbym kopyrajty i inne stosowne regulacje prawne ;) ] ? :P... nie gwarantuje, ze oteksturuje, ale nie chce mi sie bawic w modelowanie a pomalowalbym jakas teksturke. Jakby ktos byl tak dobry niech napisze tu posta, to sie zgadamy PMkami czy cos :). Tylko blagam, cubow na skrzynie mi nie podsylajcie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 a lala z bitwy Cię nie bawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 nnie smialbym ruszac tego majstersztyku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 dark jak kcesz to sie do mnie na gadulca odezwij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 http://www.ausgamers.com/files/details/html/3532 Tu masz kilka modelików, juz zunwrapowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 dzieki wszystkim za pomoc :)... mysle, ze moge uznac watek za zamkniety :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 to teraz pokaż skiny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi