Napisano 27 Grudzień 200420 l Witam, to jest Borsuk Borsukowski choc nie wszyscy sie z tym zgodza. To pierwsza moja praca tego typu, dorwalem tablet od kumpla, co sadzicie?
Napisano 27 Grudzień 200420 l mily borsuk tylko troche mu blasku w oczkach brakuje, oprocz tego podoba mi sie
Napisano 1 Styczeń 200520 l hehe ... to chyba jakis borsuk ze skandynawii ... Björs Björsukanen... nasze sa szaro-bialo-czarne
Napisano 2 Styczeń 200520 l Witaj! super śmieszna postać bajkowa dla mnie to angielski borsuk bardzo jest,ma sweter angielski i szalik a i na wrzosowisku chyba sobie stoi, plecak mnie tylko trochę razi w oczy za bardzo jest w jego prawo wysunięty ale to drobiazg
Napisano 3 Styczeń 200520 l Autor ha ha, ok. zdradze ten sekret, Borsuk pochodzi z Polski. Faktem jest, ze dziad jego od strony matki byl borsukiem irlandzkim, mysle ze to powinno wyjasnic sprawe. Aniu C - masz racje, postaram sie poprawic oczy. smart - ten plecak jest po prostu bardzo szeroki :)
Napisano 3 Styczeń 200520 l co do brody to może skróć ją daj takie ostre zakończenie, żeby pasowało do PKS-ów i uszu :) praca spox :)
Napisano 4 Styczeń 200520 l Super :) Bardzo fajnie wygląda... szkoda, że się troszkę mocniej nie odcina od tła...
Napisano 4 Styczeń 200520 l Ja bym jeszcze delikatnie zaznaczył futro na czole(jakies proste linie), wygląda jakby był łysy(a może tak miało być?) Poza tym klimacik spoko :)