Czarptak Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Witam, to jest Borsuk Borsukowski choc nie wszyscy sie z tym zgodza. To pierwsza moja praca tego typu, dorwalem tablet od kumpla, co sadzicie?
Piotr Dobosz Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 hehe:) smieszna pracka :) fajnie to zrobiles:)
Georgas Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 bardzo mi sie podoba twoja pracka , fajna technika
Salvator Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 Borsukowski jak żywy :> bardzo ładny :) ma charakterek :D
Ania Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 mily borsuk tylko troche mu blasku w oczkach brakuje, oprocz tego podoba mi sie
Siegmar Napisano 1 Styczeń 2005 Napisano 1 Styczeń 2005 hehe ... to chyba jakis borsuk ze skandynawii ... Björs Björsukanen... nasze sa szaro-bialo-czarne
smart Napisano 2 Styczeń 2005 Napisano 2 Styczeń 2005 Witaj! super śmieszna postać bajkowa dla mnie to angielski borsuk bardzo jest,ma sweter angielski i szalik a i na wrzosowisku chyba sobie stoi, plecak mnie tylko trochę razi w oczy za bardzo jest w jego prawo wysunięty ale to drobiazg
Czarptak Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 ha ha, ok. zdradze ten sekret, Borsuk pochodzi z Polski. Faktem jest, ze dziad jego od strony matki byl borsukiem irlandzkim, mysle ze to powinno wyjasnic sprawe. Aniu C - masz racje, postaram sie poprawic oczy. smart - ten plecak jest po prostu bardzo szeroki :)
Rav Napisano 3 Styczeń 2005 Napisano 3 Styczeń 2005 co do brody to może skróć ją daj takie ostre zakończenie, żeby pasowało do PKS-ów i uszu :) praca spox :)
Kris_R Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Super :) Bardzo fajnie wygląda... szkoda, że się troszkę mocniej nie odcina od tła...
slizgi Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 wszystko na tak :) po za trawa jak dla mnie ;/ zycze powodzenia
Paul_PL Napisano 4 Styczeń 2005 Napisano 4 Styczeń 2005 Ja bym jeszcze delikatnie zaznaczył futro na czole(jakies proste linie), wygląda jakby był łysy(a może tak miało być?) Poza tym klimacik spoko :)
Rekomendowane odpowiedzi