Posted December 27, 200420 yr Witam, to jest Borsuk Borsukowski choc nie wszyscy sie z tym zgodza. To pierwsza moja praca tego typu, dorwalem tablet od kumpla, co sadzicie?
December 27, 200420 yr mily borsuk tylko troche mu blasku w oczkach brakuje, oprocz tego podoba mi sie
January 1, 200520 yr hehe ... to chyba jakis borsuk ze skandynawii ... Björs Björsukanen... nasze sa szaro-bialo-czarne
January 2, 200520 yr Witaj! super śmieszna postać bajkowa dla mnie to angielski borsuk bardzo jest,ma sweter angielski i szalik a i na wrzosowisku chyba sobie stoi, plecak mnie tylko trochę razi w oczy za bardzo jest w jego prawo wysunięty ale to drobiazg
January 3, 200520 yr Author ha ha, ok. zdradze ten sekret, Borsuk pochodzi z Polski. Faktem jest, ze dziad jego od strony matki byl borsukiem irlandzkim, mysle ze to powinno wyjasnic sprawe. Aniu C - masz racje, postaram sie poprawic oczy. smart - ten plecak jest po prostu bardzo szeroki :)
January 3, 200520 yr co do brody to może skróć ją daj takie ostre zakończenie, żeby pasowało do PKS-ów i uszu :) praca spox :)
January 4, 200520 yr Super :) Bardzo fajnie wygląda... szkoda, że się troszkę mocniej nie odcina od tła...
January 4, 200520 yr Ja bym jeszcze delikatnie zaznaczył futro na czole(jakies proste linie), wygląda jakby był łysy(a może tak miało być?) Poza tym klimacik spoko :)