Mr Pank Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 nadchodzi !!!! jeśli uda mi się utworzyć ftpeka to zajakiś czas wzuce anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 smieszne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 animowany box.. gdzieś już o tym słyszałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 wyglada interesujaco:> ciekawe jak skonczy sie ta historia:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 fajne. co prawda paczki zapalek to ani troche nie przypomina, bo nie widac takiej wysuwanej szufladki, ale mimo to fajne, szczegolnie ostatnie ujecie mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 mi tez sie podoba , bardzo plastyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mote Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 fajne i zrób to jeszcze ,zeby było jak stary film i daj link :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 hmm.. praca nawet ładna. Tylko niewiem czy to tak specjalnie że tak mało światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 :D Fajnie i powodzienia w animowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simek Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 śmieszny i zarazem fajny pomysł ! nie moge sie doczekac wydania animowanego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi