RuMuN Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Hmm siedzialem se ostatnio i myslalem co zrobic :) (btw na kacu ;) ) no i wymysliem se scenke gdzie bedzie wzgorek :) trawka, studenka, wiaderko na linie, wode w studni i inne bajery. daje to co mam na razie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Ciekawe, ile osób zajrzy do tego wątku oczekując modelu studentki :-) Jak na razie wszystko wygląda jak świeżo z prymitywów wytłoczone i sterylne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 herod - nie smiej sie :) ja zajrzalem bo nie przeczytałem dokladnie i myslalem ze o studentke chodzi ... rumun - jesli juz to studzienka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 no ja tez dalem sie zwiesc na manowce... ;p poziom wody w studniach jest zazwyczaj nizej. po cos ten sznur wkoncu jest :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 To co wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 ehh studentka ;) ten sznur jak sprezyna wyglada a pozatym po co taki osprzet do studni o glebokosci 1m ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2004 qrcze to jest wipek :) hmm czyli mam zrobic glebsza ?? a jak ten sznur zrobic zeby byl realny dosyc :) hmm a ten sznur do haka bedzie ( hak bedzie mial ucho) mam zamiar daszek dac :) jakies kepki trawy , shodki no i nie wiem co jeszce :) moze jakas studentke (jak dacie jakis model ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 hah też szukałem studentki :D troszkę to prymitywnie wygląda. potnij troszkę te obiekty, żeby robiły wrażenie bardziej skomplikowanych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 28 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2004 hmm to porobie jakies spekane te rzeczy :) pobawie sie dzisiaj w nocy czekam na wiecej sugestji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 zamiast wiadra daj studentke ktora nurkuje do studnii;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 szczerze to ja myslem ze to bedzie studzienka kanalizacyjna heheheh, daj to line jakos nierownomiernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Hehehe. Studentka, studzienka kanalizacyjna hehe :). A zrob skoczka bungie :). Tak na serio - jak narazie to tylko proste figury i nic wiecej, ale skoro to wip :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Wygląda to na b.amatorską prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 hmm no a co boolean loft jak narzie :) no i noise :) hmm na razie tak to wyglada :) ale bedzie lepiej :D, narazie ogolny obraz robie pozniej bawie sie w gniecenie, ciecie, pekanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 no to dawaj update a nie gadasz co chcesz robic:P:P;);) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi