Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hmm siedzialem se ostatnio i myslalem co zrobic :) (btw na kacu ;) ) no i wymysliem se scenke gdzie bedzie wzgorek :) trawka, studenka, wiaderko na linie, wode w studni i inne bajery.

daje to co mam na razie:

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawe, ile osób zajrzy do tego wątku oczekując modelu studentki :-) Jak na razie wszystko wygląda jak świeżo z prymitywów wytłoczone i sterylne.

Napisano

herod - nie smiej sie :) ja zajrzalem bo nie przeczytałem dokladnie i myslalem ze o studentke chodzi ...

rumun - jesli juz to studzienka...

Napisano

no ja tez dalem sie zwiesc na manowce... ;p

poziom wody w studniach jest zazwyczaj nizej. po cos ten sznur wkoncu jest :).

Napisano

ehh studentka ;)

ten sznur jak sprezyna wyglada a pozatym po co taki osprzet do studni o glebokosci 1m ?? :P

Napisano
  • Autor

qrcze to jest wipek :) hmm czyli mam zrobic glebsza ?? a jak ten sznur zrobic zeby byl realny dosyc :)

hmm a ten sznur do haka bedzie ( hak bedzie mial ucho) mam zamiar daszek dac :) jakies kepki trawy , shodki no i nie wiem co jeszce :) moze jakas studentke (jak dacie jakis model ;) )

Napisano

hah też szukałem studentki :D

troszkę to prymitywnie wygląda. potnij troszkę te obiekty, żeby robiły wrażenie bardziej skomplikowanych :)

Napisano
  • Autor

hmm to porobie jakies spekane te rzeczy :) pobawie sie dzisiaj w nocy czekam na wiecej sugestji :)

Napisano

szczerze to ja myslem ze to bedzie studzienka kanalizacyjna heheheh, daj to line jakos nierownomiernie

Napisano

Hehehe. Studentka, studzienka kanalizacyjna hehe :). A zrob skoczka bungie :).

Tak na serio - jak narazie to tylko proste figury i nic wiecej, ale skoro to wip :).

Napisano
  • Autor

hmm no a co boolean loft jak narzie :) no i noise :) hmm na razie tak to wyglada :) ale bedzie lepiej :D, narazie ogolny obraz robie pozniej bawie sie w gniecenie, ciecie, pekanie ;)