Napisano 29 Grudzień 200420 l Hej! Mała zajawka ;) http://s2.yousendit.com/d.aspx?id=27XZ24WLEE2TJ302BP1DJ2MRUH
Napisano 29 Grudzień 200420 l Autor Dobra teraz działa, tylko trzeba nacisnac na link nie pozniej niz 10 sekund po wejsciu na ta stone (dziwny ten SendIt,powinni mi wysłać na maila link bezposrednio do animacji, a nie wysyłają. chyba robie cos nie tak, wie ktoś co?) AA, I JEDNA PROŚBA NIE USUWAJCIE TEGO Z SERWERA! Naciskajcie na pierwszy link, nie drugi ;) Dzieki:) Kulki nie, to cos zupełnie innego, tamtym problemem zajmę sie pozniej. To co mozesz zobaczyc tutaj, zrobiłem tak dla checy, chciałem sprawidzic jak sie robi animacje poklatkową w plastelinie, no i juz wiem;)
Napisano 29 Grudzień 200420 l O w morde! Bardzo fajna anima, nie myslales jak by wygladala gdyby ja troche w 2D podkrecic? Bajdewej... ciekawe ile zajeloby zrobienie czegos takie w programie 3D.
Napisano 30 Grudzień 200420 l Autor Kulki co masz dokładnie na mysli mówiąc "...w 2d podkrecic" ? Bajewej...nie wiem ile by to zajeło, ale pewne jest, że udawanie czegoś takiego w 3d nie miałoby sensu;)
Napisano 30 Grudzień 200420 l 2D: kontrast, cos z kanalami poeksperymentowac, glow jakis... co tam Ci wpadnie do glowy.
Napisano 30 Grudzień 200420 l Autor hmmm....kontrast moim zdaniem jest wystarczający, glow jest zbedny, to tanie efekciarstwo, którego chce unikać. Myslałem o tym, by połączyć to jeszcze z jakąś inną materią, wprowadzić druga wartość graficzną, ale ta materia jest juz zbyt 'gęsta' by z nią coś jeszcze robić, to by było za dużo...tak mi sie wydaje
Napisano 31 Grudzień 200420 l nie wiem bo jeszcze nie ogladalem... ... ...juz obejrzalem niezle :P pozdro
Napisano 1 Styczeń 200520 l No taki speed... co tu dużo gadać. Dobre ćwiczonko jak na rozgrzewkę. Chcemy więcej... :) Odwagi GrafMax!