Napisano 29 Grudzień 200420 l Po utracie mojej "Warszawki" musiałem się czymś zająć żeby o niej zapomnieć ;) No i padło na Vw busa (stary model) Jak zwykle nie będzie to oryginał, z oryginałem bedzie się zgadzał moż w 50 %. No t oprzedstawiam co zdziałełem od rana (taka tam czysta bryła pojazdu)Prosiłbym o komenty te dobre i złe: P.S co do siateczki to nie wiem czy ją dam bo ostro namieszałem :P
Napisano 29 Grudzień 200420 l Hmm jak to straciles Warszawe :|? Co do modelu - jak narazie troche malo, ale pracuj :).
Napisano 29 Grudzień 200420 l fajne :D przypomina mi czasy tych kudłatych co po ulicach biegali z gitarami ;] na razie za mało zeby vos powiedziec , moze pokaz siatke bez ms jak mozesz jak nie to twoja sprawa . .. pozdro
Napisano 29 Grudzień 200420 l Autor Ano straciłem :( Poszła mi cała partycja tam gdzie miałem Max'a i po krzyku ;( ;( ;(
Napisano 29 Grudzień 200420 l coraz bardziej podoba mi sie twoj styl ze tak powiem przerabiania, i w tamtym to swietnie wygladalo i tutaj dobrze, szkoda low ridera, wiec od teraz nakazuje ci stworzyc konto ftp na lycosie i wrzucac tam codziennie save !!!!! zeby nie bylo :D
Napisano 29 Grudzień 200420 l o kurde "ogorek" ;D wyczesanie, ze go robisz to to fajowy samochod ;] powodzenia. pozdro V
Napisano 29 Grudzień 200420 l Autor No dzięki za komenty :D Co do za niskiego zawieszenia to tak jak powiedział Lt.KnyshaMa tak być :) Lt.Knysha -->Dokładnie :) Illy--> teraz wrzucam wszystko na mój telefonik i zawsze mam to przy sobie :) Wykorzystałem do tego mojego grata N5510 :) A tu dodałem szyby, jedną uszczelke :P No i wydechy(nad których kształtem jeszcze pracuje :) :
Napisano 29 Grudzień 200420 l ja bym dal rury wydechowe wychodzace spod progu i przechadzace pod katem az nad dach :)
Napisano 29 Grudzień 200420 l Autor Chodzi o to(jak nie to popraw)??????(jeśli tak to sprawdze:)jak to wygląda-ale to już będzie ostry hardcore:P):
Napisano 29 Grudzień 200420 l Autor Ok. Obadam :) Tylko, że w tym przypadku silnik jest z tyłu (ale co tam :) no i jak już to nie wiem czy będą wychodziły spod progu bo samochodzik jak widać stoi niziutko :)
Napisano 29 Grudzień 200420 l Hehehe ^^. Ojej. Widze, ze powstanie tutaj kolejne fajne autko (pod nadzorem Skilo, tfuu, tzn. illy ;)). Pracuj, Bubu, pracuj, a my bedziem dogladac postepu prac. One more thing - go to http://www.tripod.lycos.co.uk i zaloz sobie konto, jak juz illy wspomnial :). Szkoda, zeby ten 'hipisowski low-rider' odszedl w niepamiec przez zlosliwosc rzeczy martwych :). Pzdr
Napisano 29 Grudzień 200420 l Autor Pmysł Illego nawet mi się spodobał :) Zaczyna to wyglądać troszeczkę jak zabawka tutaj taka mała przymiarka (podoba mi się, jeszcze troszeczkę dopracuje i jak efekt będzie ok to pozostanie :) No i daje felge mojego konceptu (chodziło o zaburzenie "delikatności" linii auta jakimiś ostrzejszymi rysami :P buehehee), ale nie wiem czy się udało??: No i jeszcze raz dziękuje za pomoc i prosze o więcej jak można ;) :D
Napisano 30 Grudzień 200420 l kurcze, troche te rury szoruja o ziemie, moze troszku za grube, nie chce cie meczyc, ale moze zrob zamiast wychodzace spod progu to z boku, ale nikso :)
Napisano 30 Grudzień 200420 l Autor Illy dokładnie tak będzie bo to co przedstawiłem to tylko przymiarka(będą robione od początku i będą wychodziły z progu tak jak juz wpomniałem pare postów wyżej :) Nielot007-->każdy ma swoje upodobania :)
Napisano 30 Grudzień 200420 l a ja powiem coś nt felg, FAJNE pasują do tego VW (cały ogór też mi się podoba)
Napisano 30 Grudzień 200420 l Autor No może jadna z końcowych wersji pojawi się w tym kolorze :) A tu daje drugi rodzaj feli(pierwsze wydają mi się ciut lepsze)Powinienem je wrzucić do Speeda :) bo czas nie przekracza 10 min na sztuke ;)
Napisano 30 Grudzień 200420 l ta fela lepsza wedlug mnie ale i tak jej nie bedzie widac:D:D masz krzywe swiatlo przednie jakos tak mi wszystko nie pasuje do siebie:D:D ale trzymam kciuki pozdro
Napisano 30 Grudzień 200420 l Autor Co do światła to wiem :) nie zdąrzyłem poprawić :( Co do zarzutu, że nic nie pasuje to........ech to dopiero powstaje cała koncepcja, jeszcze coś pokombinuje
Napisano 30 Grudzień 200420 l Samochodzik fajny, ale te ostatnie felgi mi do niego jakoś nie pasują (same w sobie są na "+" )
Napisano 30 Grudzień 200420 l Takie długie rury odpadły by już na starcie tego pojazdu, wstaw mu HEMI w przednią szybę.
Napisano 30 Grudzień 200420 l Autor Co do felg to w końcowych renderkach dam obydwa rodzaje :) Teraz daje jeszcze inny wydech :)( ale nadal wydaje mi się że te wcześniejsze olbrzymy ;) pozostaną)
Napisano 31 Grudzień 200420 l a może coś takiego? pomalujesz go w hippisoskie kwiaty? :-) pomaluj :) tu są bardzo miłe fele http://www.mosesautomotive.com/features/projects/rot14.jpg i silnik HEMI w przednią szybe hehe http://www.zuko.com/Cool_Rides/Automotive%20Images/PT-Contest/Hot-Rod.jpg
Napisano 31 Grudzień 200420 l illy tak twoj pomysl jest juz z tego wszystkiego najlepszy :D:D cos w tym stylu ja bym kombinowal pozdro
Napisano 31 Grudzień 200420 l hmm... te kury to jakies takie dziwaczne sa ;/ niezabardzo mi sie podobaja natomiast ogolem "ogór" jest wpozo. powodzenia. pozdro V
Napisano 31 Grudzień 200420 l a nie lepiej tak ?? takie długie jak Illy proponuje odpadły by.. a takie też są fajne.. i jeszcze jedna koncepcja, której nie namalowałem: takie wychodzące u góry i jakoś sakręcone do tyłu
Napisano 31 Grudzień 200420 l Autor No widze bardzo duże zainteresowanie tymi wydechami :) Postaram się coś tam pokombinować, ale narazie to zostawie i przejde troszeczkę dalej (niedługo cos wrzuce, ale chyba już nie dziś :)Dzięki za pomoc :D
Napisano 31 Grudzień 200420 l Autor A może coś z tego?????(nie za dobra jakość ale chyba coś tam widać:):
Napisano 31 Grudzień 200420 l Autor A tu efekt końcowy (niezbyt podobny do oryginału, ale mnie przekonuje :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l no i super felga ;] a co do rur to chyba tak jak na samym poczatku zrobiles to bedzie najlepiej. powodzenia pozdro V
Napisano 1 Styczeń 200520 l Autor NIELOT007 tak w rhino :)Jest to dla mnie najlepszy programik do robienia felg :D no i dzięki za komenty dziś chyba już nic nie zrobie bo jestem nie do życia ;)