Bubu Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Po utracie mojej "Warszawki" musiałem się czymś zająć żeby o niej zapomnieć ;) No i padło na Vw busa (stary model) Jak zwykle nie będzie to oryginał, z oryginałem bedzie się zgadzał moż w 50 %. No t oprzedstawiam co zdziałełem od rana (taka tam czysta bryła pojazdu)Prosiłbym o komenty te dobre i złe: P.S co do siateczki to nie wiem czy ją dam bo ostro namieszałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Hmm jak to straciles Warszawe :|? Co do modelu - jak narazie troche malo, ale pracuj :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 fajne :D przypomina mi czasy tych kudłatych co po ulicach biegali z gitarami ;] na razie za mało zeby vos powiedziec , moze pokaz siatke bez ms jak mozesz jak nie to twoja sprawa . .. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 Ano straciłem :( Poszła mi cała partycja tam gdzie miałem Max'a i po krzyku ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 hmm, a nie jest troszke za nisko zawieszony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Hipisowski low-rider hehe ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 coraz bardziej podoba mi sie twoj styl ze tak powiem przerabiania, i w tamtym to swietnie wygladalo i tutaj dobrze, szkoda low ridera, wiec od teraz nakazuje ci stworzyc konto ftp na lycosie i wrzucac tam codziennie save !!!!! zeby nie bylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 o kurde "ogorek" ;D wyczesanie, ze go robisz to to fajowy samochod ;] powodzenia. pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 No dzięki za komenty :D Co do za niskiego zawieszenia to tak jak powiedział Lt.KnyshaMa tak być :) Lt.Knysha -->Dokładnie :) Illy--> teraz wrzucam wszystko na mój telefonik i zawsze mam to przy sobie :) Wykorzystałem do tego mojego grata N5510 :) A tu dodałem szyby, jedną uszczelke :P No i wydechy(nad których kształtem jeszcze pracuje :) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 A może lepiej taki "standart"???: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 ja bym dal rury wydechowe wychodzace spod progu i przechadzace pod katem az nad dach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 Chodzi o to(jak nie to popraw)??????(jeśli tak to sprawdze:)jak to wygląda-ale to już będzie ostry hardcore:P): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 no dokladnie, tylko ze ja bym je dal troche do tylu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 Ok. Obadam :) Tylko, że w tym przypadku silnik jest z tyłu (ale co tam :) no i jak już to nie wiem czy będą wychodziły spod progu bo samochodzik jak widać stoi niziutko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Hehehe ^^. Ojej. Widze, ze powstanie tutaj kolejne fajne autko (pod nadzorem Skilo, tfuu, tzn. illy ;)). Pracuj, Bubu, pracuj, a my bedziem dogladac postepu prac. One more thing - go to http://www.tripod.lycos.co.uk i zaloz sobie konto, jak juz illy wspomnial :). Szkoda, zeby ten 'hipisowski low-rider' odszedl w niepamiec przez zlosliwosc rzeczy martwych :). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 Pmysł Illego nawet mi się spodobał :) Zaczyna to wyglądać troszeczkę jak zabawka tutaj taka mała przymiarka (podoba mi się, jeszcze troszeczkę dopracuje i jak efekt będzie ok to pozostanie :) No i daje felge mojego konceptu (chodziło o zaburzenie "delikatności" linii auta jakimiś ostrzejszymi rysami :P buehehee), ale nie wiem czy się udało??: No i jeszcze raz dziękuje za pomoc i prosze o więcej jak można ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 kurcze, troche te rury szoruja o ziemie, moze troszku za grube, nie chce cie meczyc, ale moze zrob zamiast wychodzace spod progu to z boku, ale nikso :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 mi sie nie podoba:):) nie chodzi o modeling tylko samochod:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 Illy dokładnie tak będzie bo to co przedstawiłem to tylko przymiarka(będą robione od początku i będą wychodziły z progu tak jak juz wpomniałem pare postów wyżej :) Nielot007-->każdy ma swoje upodobania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 a ja powiem coś nt felg, FAJNE pasują do tego VW (cały ogór też mi się podoba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proszek Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 zeby rury nie szorowaly po ziemi to walnij wyciecia w karoseri:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 Poprawione wydechy (raczej takie pozostaną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 ja wolałem zwykłe (trzy małe z tyłu).. to wygląda pokracznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 a mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilay Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 scooby-doo mobile :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 The Mystery Machine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 No może jadna z końcowych wersji pojawi się w tym kolorze :) A tu daje drugi rodzaj feli(pierwsze wydają mi się ciut lepsze)Powinienem je wrzucić do Speeda :) bo czas nie przekracza 10 min na sztuke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 ta fela lepsza wedlug mnie ale i tak jej nie bedzie widac:D:D masz krzywe swiatlo przednie jakos tak mi wszystko nie pasuje do siebie:D:D ale trzymam kciuki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 świetne te nowe felgi. zgadzam sie z nielotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 Co do światła to wiem :) nie zdąrzyłem poprawić :( Co do zarzutu, że nic nie pasuje to........ech to dopiero powstaje cała koncepcja, jeszcze coś pokombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reVis Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Samochodzik fajny, ale te ostatnie felgi mi do niego jakoś nie pasują (same w sobie są na "+" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 one MAJĄ nie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Takie długie rury odpadły by już na starcie tego pojazdu, wstaw mu HEMI w przednią szybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 Co do felg to w końcowych renderkach dam obydwa rodzaje :) Teraz daje jeszcze inny wydech :)( ale nadal wydaje mi się że te wcześniejsze olbrzymy ;) pozostaną) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 KrÓtsze Rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 a może coś takiego? pomalujesz go w hippisoskie kwiaty? :-) pomaluj :) tu są bardzo miłe fele http://www.mosesautomotive.com/features/projects/rot14.jpg i silnik HEMI w przednią szybe hehe http://www.zuko.com/Cool_Rides/Automotive%20Images/PT-Contest/Hot-Rod.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 illy tak twoj pomysl jest juz z tego wszystkiego najlepszy :D:D cos w tym stylu ja bym kombinowal pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 hmm... te kury to jakies takie dziwaczne sa ;/ niezabardzo mi sie podobaja natomiast ogolem "ogór" jest wpozo. powodzenia. pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 pardom rury* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 a nie lepiej tak ?? takie długie jak Illy proponuje odpadły by.. a takie też są fajne.. i jeszcze jedna koncepcja, której nie namalowałem: takie wychodzące u góry i jakoś sakręcone do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 No widze bardzo duże zainteresowanie tymi wydechami :) Postaram się coś tam pokombinować, ale narazie to zostawie i przejde troszeczkę dalej (niedługo cos wrzuce, ale chyba już nie dziś :)Dzięki za pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 A może coś z tego?????(nie za dobra jakość ale chyba coś tam widać:): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 ...............1.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 Początek felgi Nr1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 A tu efekt końcowy (niezbyt podobny do oryginału, ale mnie przekonuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 ty felgi robisz w rhino?? barddzo fajna felga:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 no i super felga ;] a co do rur to chyba tak jak na samym poczatku zrobiles to bedzie najlepiej. powodzenia pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 1 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2005 NIELOT007 tak w rhino :)Jest to dla mnie najlepszy programik do robienia felg :D no i dzięki za komenty dziś chyba już nic nie zrobie bo jestem nie do życia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 też mi sie podoba... a ile ten twój program do felg kosztuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi