Napisano 30 Grudzie艅 200420 l Ostatnio przewin膮艂 mi si臋 przez r臋ce model kt贸rego autor u偶ywa艂 czego艣 takiego : 聽 http://www.3dmulticar.com/ 聽 Wygl膮da na co艣 podobnego dla creature's creator tylko tym razem w wersji dla samochod贸w. Mo偶e komu艣 si臋 przyda- wersja free demo do 艣ci膮gni臋cia ze strony.
Napisano 30 Grudzie艅 200420 l dosyc stare juz ;] pamietam ze bylo w newsach ... 聽 ale to bardziej do viz albo do jakichs scen gdzie nie ma jak wymodelowac 50 bryk ..
Napisano 30 Grudzie艅 200420 l starutkie i o ile dobrze pamietam wywo艂a艂o burzliw膮 dyskusje:) PS: nie wiem czemu dla "samochodziarzy" - rasowy "samochodziarz" wola艂by chyba sam autko zrobic ;) 聽 argh, Marcin mnie ubieg艂;]
Napisano 30 Grudzie艅 200420 l Autor Oups- przepraszam w takim razie :) Moja wina. Topic do kasacji. 聽 @ Kozioo- Dla samochodziarzy bo z samochodami- nie bardzo wiedzia艂em jak inaczej to okre艣li膰. Dla fan贸w samochod贸w ale nie do ko艅ca prawdziwych samochodziarzy ;) ?. Prawdziwy modeler te偶 raczej nie u偶ywa Posera a ju偶 widzia艂em "ahtyst贸w" kt贸rzy nie mieli przed tym opor贸w. Tool jak setki innych IMHO.
Napisano 30 Grudzie艅 200420 l ta bo "toole" nie sa przeznaczone dla takich sobie poczatkujacych czy mazajacych scenki tylko dla firm w ktorych czas to pieniadz i nie moga sobie pozwolic na przedluzenie pracy z powodu jednego modelu 聽 am i wrong ?
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto