Napisano 30 Grudzień 200420 l Ostatnio przewinął mi się przez ręce model którego autor używał czegoś takiego : http://www.3dmulticar.com/ Wygląda na coś podobnego dla creature's creator tylko tym razem w wersji dla samochodów. Może komuś się przyda- wersja free demo do ściągnięcia ze strony.
Napisano 30 Grudzień 200420 l dosyc stare juz ;] pamietam ze bylo w newsach ... ale to bardziej do viz albo do jakichs scen gdzie nie ma jak wymodelowac 50 bryk ..
Napisano 30 Grudzień 200420 l starutkie i o ile dobrze pamietam wywołało burzliwą dyskusje:) PS: nie wiem czemu dla "samochodziarzy" - rasowy "samochodziarz" wolałby chyba sam autko zrobic ;) argh, Marcin mnie ubiegł;]
Napisano 30 Grudzień 200420 l Autor Oups- przepraszam w takim razie :) Moja wina. Topic do kasacji. @ Kozioo- Dla samochodziarzy bo z samochodami- nie bardzo wiedziałem jak inaczej to określić. Dla fanów samochodów ale nie do końca prawdziwych samochodziarzy ;) ?. Prawdziwy modeler też raczej nie używa Posera a już widziałem "ahtystów" którzy nie mieli przed tym oporów. Tool jak setki innych IMHO.
Napisano 30 Grudzień 200420 l ta bo "toole" nie sa przeznaczone dla takich sobie poczatkujacych czy mazajacych scenki tylko dla firm w ktorych czas to pieniadz i nie moga sobie pozwolic na przedluzenie pracy z powodu jednego modelu am i wrong ?