paweb Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Siemka chcem zrobic swoją pierwszą postać. Wiec nie będzie to świetna praca. Narazie mam tylko głowe. Nie mam zadnych blueprintów do ciała wiec narazie nie zaczołem robic :( Moze mi coś podeślecie. Głowa tez nie jest za dobra no ale chcem zeby ktoś to ocenił penie wasze opinie będą krytyczne ale trudno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 jak na 1 postac to chyba niezle jak narazie, tyle ze mi on na wojownika nie wyglada ;) popracuj nad nosem i kacikami ust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srywol Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 daj troszq wieksze oczodoły i większy nos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 calkiem ladnie ale mi to bardziej wyglada na kobiete niz poteznego wojownika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 pomnóż włosy razy 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Strasznie gęsta siatka. Proporcje trochę takie... mangowe. To celowa stylizacja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 tut "joanna darc" ot co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 heh, joannę widać na kilometr :) usta, oczy .... wszystko :/ szczerze mówiąc, z własnego doświadczenia, rzuć ten model w diaby i zacznij go robić od nowa, bo się na śmierć zapracujesz, a wciąż nie będzie wyglądał jak trzeba. Szybciej wyjdzie jak zaczniesz od początku. good luck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Łysina mu spod włosów połyskuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweb Napisano 31 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2004 Ja nie wiem jak wy skumaliscie ze do z joanny :] To prawda. Ale to moja pierwsza twarz wiec musialem od czegoś zacząc. Dlaczego mam zacząc od początku tą troche podrasuje dorobie rysy twarzy zorbie ją taką groźną i styknie (chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gheed Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Dlaczego od Joanny? Temu: -najbardziej znany tutorial modelowania człowieka -baardzo charakterystyczne rysy twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi