Napisano 30 Grudzień 200420 l Siemka chcem zrobic swoją pierwszą postać. Wiec nie będzie to świetna praca. Narazie mam tylko głowe. Nie mam zadnych blueprintów do ciała wiec narazie nie zaczołem robic :( Moze mi coś podeślecie. Głowa tez nie jest za dobra no ale chcem zeby ktoś to ocenił penie wasze opinie będą krytyczne ale trudno :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l jak na 1 postac to chyba niezle jak narazie, tyle ze mi on na wojownika nie wyglada ;) popracuj nad nosem i kacikami ust
Napisano 31 Grudzień 200420 l calkiem ladnie ale mi to bardziej wyglada na kobiete niz poteznego wojownika :)
Napisano 31 Grudzień 200420 l Strasznie gęsta siatka. Proporcje trochę takie... mangowe. To celowa stylizacja ?
Napisano 31 Grudzień 200420 l heh, joannę widać na kilometr :) usta, oczy .... wszystko :/ szczerze mówiąc, z własnego doświadczenia, rzuć ten model w diaby i zacznij go robić od nowa, bo się na śmierć zapracujesz, a wciąż nie będzie wyglądał jak trzeba. Szybciej wyjdzie jak zaczniesz od początku. good luck.
Napisano 31 Grudzień 200420 l Autor Ja nie wiem jak wy skumaliscie ze do z joanny :] To prawda. Ale to moja pierwsza twarz wiec musialem od czegoś zacząc. Dlaczego mam zacząc od początku tą troche podrasuje dorobie rysy twarzy zorbie ją taką groźną i styknie (chyba).
Napisano 31 Grudzień 200420 l Dlaczego od Joanny? Temu: -najbardziej znany tutorial modelowania człowieka -baardzo charakterystyczne rysy twarzy.