Simek Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 No cóż zdecydowałem sie umiescic te pierwsze screeny dlatego ze chce zeby jaknajszbyciej zyłapac w tym modelu błędy czy coś takiego :D 3D Maxa am od jakics 2 tygodnia tego maverica robie 2 dzień. Wiem ze to mic nadzyczajnego w porównaniu z innymi pracami ale mam nadziej że wam sie spodoba! P.S szczegółami zjamę sie jak dokończe model ! P.S. 3 Obrazków nie było widac bo na serwerze ze wzdlędu na nowy roku kasowali wszystkie pliki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 jebitny ;) szybki jest - niezdążyłem go nawet zobaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Hym mi sie podoba :). Nie jest to moze znowu taki extra model, ale mi sie podoba :). BTW. Wymiatasz opisem hehe ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 moim zdaniem kolba za ktora sie trzyma nie jest okregiem tylko elipsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 hmm nie widac obrazkow??!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COrD Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 no nie widać... ni huhu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 czekamy ;] ;] ;] ;] narazie fajne ;] ;] ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simek Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2005 Sorry ze nie dawalem nowych rednderów ale nie miałem czasu nawet troche popracowac nad modelem! Wczoraj znalazlem tylko 1h ! Oto nowe rendery chociaż wiele sie nie zmieniło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Dalej nie ma obrazkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Nie mozesz dawac tych obrazkow jako zalacznikow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 no bez takich numerów proszę daj te obrazki na jakiś normalny serwer albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isso Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 BOSHE ?! ?! ?! Czy niektórzy są tacy tępi czy jak? PO CO JEST OPCJA DODAWANIA OBRAZKÓW ? Żeby z niej korzystąć ;] ;] ;] ;] ;] ale Wy swoje ;] ;] ;] i macie efekty ;] ;] ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi