Napisano 30 Grudzień 200420 l No cóż zdecydowałem sie umiescic te pierwsze screeny dlatego ze chce zeby jaknajszbyciej zyłapac w tym modelu błędy czy coś takiego :D 3D Maxa am od jakics 2 tygodnia tego maverica robie 2 dzień. Wiem ze to mic nadzyczajnego w porównaniu z innymi pracami ale mam nadziej że wam sie spodoba! P.S szczegółami zjamę sie jak dokończe model ! P.S. 3 Obrazków nie było widac bo na serwerze ze wzdlędu na nowy roku kasowali wszystkie pliki !!
Napisano 30 Grudzień 200420 l Hym mi sie podoba :). Nie jest to moze znowu taki extra model, ale mi sie podoba :). BTW. Wymiatasz opisem hehe ;).
Napisano 4 Styczeń 200520 l Autor Sorry ze nie dawalem nowych rednderów ale nie miałem czasu nawet troche popracowac nad modelem! Wczoraj znalazlem tylko 1h ! Oto nowe rendery chociaż wiele sie nie zmieniło!
Napisano 4 Styczeń 200520 l no bez takich numerów proszę daj te obrazki na jakiś normalny serwer albo coś
Napisano 4 Styczeń 200520 l BOSHE ?! ?! ?! Czy niektórzy są tacy tępi czy jak? PO CO JEST OPCJA DODAWANIA OBRAZKÓW ? Żeby z niej korzystąć ;] ;] ;] ;] ;] ale Wy swoje ;] ;] ;] i macie efekty ;] ;] ;]