MF Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 Zabrałem się za swoje portfolio. Narazie jest niewiele, troche zabawy w Photoshopie + składanie w html. http://cglore.cg.funpic.de/test (link trzeba wkleic w nowym oknie) Czekam na opinie i propozycje zmian. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 nawet spoko .. kolorystyka mi jedynie nie podchodzi ale to moj gust .. w operze nie dziala ;] nie wiem czemu ... ale ogolnie moze byc ... zobaczyly jak bedzie reszta layautu wygladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 srednio mi sie podoba. przez: przyciski, tekstury, logo i kolorystyke. podzial strony tez standardowy do bolu. oczywiscie to ino moje subiektywne odczucie, przeciez wiesz, ze cie nie lubie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 Mi się podoba poniżej średnio przez: przyciski, tekstury, logo i kolorystyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 mi tam sie podoba wlasnie takie zwyczajne wszystko ladnie czytelne kolorystyka mi sie podoba tez textury wszystko mi sie podoba:D:D mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody_ Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 ogolnie spoksik, tylko nie wiem czy to ma tak byc ale jakos jakosc jest niska, duzo pikseli i rozmane to wszystko jakos tak troszke, a noi czcinke zmien...ta mi sie nie widzi jako(to moje odczucie ofkoz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 ladne... by bylo pare lat temu ;), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 no może nie parę lat temu, ale parę miesięcy już minęło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 no to pokazcie chlopaki co teraz jest na topie jesli sie tak bardzo wyznajecie w tych sprawach chetnie zobacze waz propozycje :). Malefatal mi tez sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi