Napisano 4 Styczeń 200520 l Hej! Robie właśnie stronę dla koła naukowego: co myślicie o takim wystroju graficznym? Strona miala byc czysta i wyglądac profesjonalnie, bez zbedbych bajerkow. Nie zwracajcie uwagi na tresc, to nie ja bedę pisał artykuły / posty :) Chodzi mi o sam wystrój graficzny. Sorka że daję tylko zrzuty z ekranu zamiast adresu, ale stronki nie ma jeszcze na serwerze. Jest w fazie wstępnego przygotowywania / planowania. Liczę na wasze sugestie, pozdrawiam :)
Napisano 4 Styczeń 200520 l narazie jest troche nudna, rozumiem ze ma byc bez zadnych wodotryskow, ale nad grafika powinienes jeszcze popracowac szczegulnie gorny pasek i przyciski, nie powinienes uzywac tez ciagle tego ariala, poszukaj jakiegos troch mniej oklepanego kroju albo dwoch jednego do naglowkow drugiego do czytania. powodzenia
Napisano 4 Styczeń 200520 l Autor A ja nawet myślalem że trochę przesadziłem z ilością grafiki ;) Oki, dzięki Cug, pomyślę nad tym... może większe logo? Albo inny kolor paska... Co do czcionki, to używana jest po prostu pierwsza lepsza bezszeryfowa jaką przeglądarka wykryje w systemie. Nie chciałem się bawic w jakieś konkretne kroje bo wiele osób może miec je nie zainstalowane i wtedy dupa. A komputery na uniwerku bywają różne... Dzięki za podpowiedzi!
Napisano 4 Styczeń 200520 l stronka chyba bylaby bardziej przejrzysta gdyby te boczne czesci byly wezsze bo teraz za bardzo sie pchaja na srodek, a co do poprawy to bym poprawil jedynie przyciski u gory bo stronka ma byc funkcyjna a nie wygladac i tak pasuje.
Napisano 4 Styczeń 200520 l Autor Dzięki, Wujku! ;) chyba masz rację z tymi tabelkami, zaraz odejmę im po kilka procęt, będzie gitara :) dzięki! - webmaster: może coś bliżej byś powiedział? W końcu ekspert to ekspert ;)
Napisano 4 Styczeń 200520 l Za duża czcionka, wszystko taki nijakie, jakby się zaraz miało rozlecieć. Jakiś kontrast większy by się przydał.