witjah Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 witam tworze model postaci na potrzeby dema, czas realizacji ok 20 h, wykonanie MODO vs. LightWave3D ja nie mam juz zupelnie dystansu do tej gloowki, dlatego wszelkie uwagi mile widziane niestety zalaczniki sa za duze na upload http://www.wsinf.edu.pl/~witja/shade.jpg http://www.wsinf.edu.pl/~witja/wire_shade.jpg pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 bardzo mile odczucia , ale : 1) ucho do poprawy 2) luk brwiowy moze troszke wyzej ? 3) nosek zdecydowanie mniejszy 4) usta troszeczke za wysoko i moim zdaniem 5) kosci policzkowe do przebudowy 6) usta dobrze wygladaja z boku z przdu rewelecji nie ma i to rowniez by bylo do poprawki ogolnie bardzo mi sie podoba ale jestr troszeczke chlopienca co w sumie na plus wychodzi w tym przypadku ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz2244 Posted January 6, 2005 Share Posted January 6, 2005 wow Rewelacja strasznie mi sie podoba!!! co masz zamiar z ta glowo dalej zrobic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olej Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Z przodu wyglada ok, ale juz przy profilu widac bledy, ktore zauwazyl Klicek, mnie najbardziej raza kosci policzkowe. Btw jestem pod wrazeniem tego modelu. Mam nadzieje na jakis update ew siatke. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Baju siateczka jest w 2 linku ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
olej Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Oj przepraszam, mea culpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 szyja duzo za chuda, i cos z tymi wlosami z tylu pod kokiem nie pasuje (za duzo). ale oprocz tego mi sie podoba. najlepiej wyglada od przodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts