Mortom Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Witam wszystkich szperaczy i przeglądaczy :) Posiedzałem pare chwil w Xarze X1 i zrobiłem takiego wektorowego skubańca. W sumie troche pusto troche za nim ale pewnie już nic nie bede zmieniać, no może troszeczke te pagurki w tle, a tak pozatym to koniec. Obrazek ma być śmieszny ale czy jest to zależy odwas i waszych komentaży. No Siemanko! Na gazie :)
giorgione Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 jasne że śmieszny - i ten wyraz twarzy:D tylko nie stoi za prosto?? pikne:d
Ania Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 helm jakos nie pasuje, jest jakby w innym stylu niz reszta. oprocz tego fajny.
BLUKA Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 mozna by kontrast podciagnac chyba ze on ma jakis glow..... a poza tym to spoko, helm ciut w innej konwencji za relistyczny a w butelce to na ma galarete!!!!
arcade Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Rysunek jest luz, ale kolory aż biją po oczach. Jakoś tak mi swiecą te piksele na ekranie że aż mnie głowa rozbolała... (A może po prostu za dużo wczoraj wypiłem? hmmm...) :) w każdym razie ja bym przyciemnił. Pozdrawiam! :)
Georgas Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Świetnie ci wyszedł ten obrazek i jest bardzo śmieszny :)
Blaster Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 Bardzo fajny. Co do tego bimberka, to chyba za galaretkowaty :) Hehe, pozdrawiam, Maciek.
Talaj Napisano 17 Styczeń 2005 Napisano 17 Styczeń 2005 zajefajne :) przypomina mi bardzo klimaty Goblinsow :) tak trzymaj
Rekomendowane odpowiedzi