Napisano 7 Styczeń 200520 l Witam wszystkich szperaczy i przeglądaczy :) Posiedzałem pare chwil w Xarze X1 i zrobiłem takiego wektorowego skubańca. W sumie troche pusto troche za nim ale pewnie już nic nie bede zmieniać, no może troszeczke te pagurki w tle, a tak pozatym to koniec. Obrazek ma być śmieszny ale czy jest to zależy odwas i waszych komentaży. No Siemanko! Na gazie :)
Napisano 7 Styczeń 200520 l jasne że śmieszny - i ten wyraz twarzy:D tylko nie stoi za prosto?? pikne:d
Napisano 7 Styczeń 200520 l helm jakos nie pasuje, jest jakby w innym stylu niz reszta. oprocz tego fajny.
Napisano 7 Styczeń 200520 l mozna by kontrast podciagnac chyba ze on ma jakis glow..... a poza tym to spoko, helm ciut w innej konwencji za relistyczny a w butelce to na ma galarete!!!!
Napisano 7 Styczeń 200520 l Rysunek jest luz, ale kolory aż biją po oczach. Jakoś tak mi swiecą te piksele na ekranie że aż mnie głowa rozbolała... (A może po prostu za dużo wczoraj wypiłem? hmmm...) :) w każdym razie ja bym przyciemnił. Pozdrawiam! :)
Napisano 8 Styczeń 200520 l Bardzo fajny. Co do tego bimberka, to chyba za galaretkowaty :) Hehe, pozdrawiam, Maciek.