kap00ch Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 no skoro juz jest po tym smiesznym konkursie (empik hl2), a zale i gniew ustapily z umyslow tych ktorzy nie wygrali :P pora pokazac oficjalnie co sie wyskrobalo... pracka wykonana w ciagu 4 bardziej pracowitych wieczorkow...wszystkie texturki by hand, oswietlenie niestety bez GI bo nie bylo czasu...(ostateczy render wyplulo i tak na 30 min przed koncem konkursu:P) lekki retusz pod PSem (kolorki, i domalowanie paru detali)... tak wiec zapraszam do komentowania i oceniania pracki :} a wersja HI-RES ponizej
sir_Bols Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 bo nie grales w hl?... co do pracy... sympatyczna ale cos mi w niej niegra... wyglada jakos tak sztucznie...
DraB Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 NIe wiem jak byz gdzies na podlodze jeszcze polozyl tarcze od pily tarczowej ;] To wtedy odrazu bym wiedzial ze to HL2 :D
Gość Raffaello Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 ciekawe; tylko teksturka podlogi nie najciekawsza, a gretingi podlogowe za sterylnie czyste mogłeś je troszeczkę przybrudzić jeżeli wokół jest tyle brudu i krwi pozdrawiam
Leru Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 w środku się nic nie dzieje, widać co prawda tego headcrab`a po prawej (tego z łomem) ale resztę trzeba szukać :/ Jeśli scena się nazywa HEADCRABS to czemu główną rolę grają beczki i puszka spray`u ? Popuść trochę sztywność modelu z gry i wygnij trochę tą postać, żeby coś się z nią działo i to ciekawego, bo jak narazie to scena nic nie przedstawia jak nudne flaki z olejem :/
kap00ch Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Napisano 9 Styczeń 2005 thx za c&c, tekstura podlogi bylaby ciekawsza ale z innego rzutu kamer:P po prostu jak ja robilem nie wzialem pod uwage ze bede chcial umiescic kamere tuz nad podloga;/ dlatego ciutke taka...rozmazana:} Popuść trochę sztywność modelu z gry i wygnij trochę tą postać, żeby coś się z nią działo nie wiem skad ci to przyszlo do glowy skoro headcraby robilem sam od 0 i riggowalem i kazdy zapewniam ze jest inaczej ulozony:} w kazdym razie thx za krytyke:} czekam na wiecej
Leru Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Wcale tak nie sugeruję :). Chodzi o to, że w grze są sztywne, tak samo jak i tu. Tu masz torszkę większe pole do popisu bo robisz stillk`a, a nie postać do gry.
arcade Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 fajne są te rozpalaszowane kurczaki (???) :) Ale trochę się gubią w szczegółach. Jakbyś dal jednego dużego w środku nabitego na rożen i posypanego przyprawą do grila to by było fajniej. :)
prabab Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 To nie kurczaki tylko headcraby. Kompozycja jest ładna, ale oświetlenie mi się nie podoba.
olej Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Brakuje mi tylko kuli dyskotekowej...Zrob dyskoteke headcrabow:))
reVis Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Mi nie wiedzi się głównie fakt za czystego otoczenia względem rury z lewej strony... czyżby w dziwny sposób przyciągała samą krew ????
kap00ch Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Napisano 10 Styczeń 2005 >baju to moze dorzucic jeszcze z tuzin headcrabow i jaaazda:D >reVis sugeruje jednak dokladniejsze ogladniecie foty hi-res bo to jest czerwona odpryskujaca farba:D nawet nie sadzilem ze mozna to tak zinterpretowac:>
reVis Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Widziałem hi-res i nadal wygląda mi to na krew ;-] Ale te headcraby mają fajne włoski na odnóżach...
arcade Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 To nie kurczaki tylko headcraby. Headcraby czy kurczaki... brakuje mi jednego głównego akcentu. jakby się tak headcrabobracał na rożnie... to by bylo śmiesznie i ciekawie ;P Jak pie... głupotym, to mi wybaczcie... Nie gralem w gierkę nie wiem o co chodzi :P
Rekomendowane odpowiedzi