Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

no skoro juz jest po tym smiesznym konkursie (empik hl2), a zale i gniew ustapily z umyslow tych ktorzy nie wygrali :P pora pokazac oficjalnie co sie wyskrobalo...

pracka wykonana w ciagu 4 bardziej pracowitych wieczorkow...wszystkie texturki by hand, oswietlenie niestety bez GI bo nie bylo czasu...(ostateczy render wyplulo i tak na 30 min przed koncem konkursu:P)

lekki retusz pod PSem (kolorki, i domalowanie paru detali)...

tak wiec zapraszam do komentowania i oceniania pracki :}

attachment.php?attachmentid=7221&stc=1

a wersja HI-RES ponizej headcrabsfin3ec.th.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wy艣wietle艅 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bo nie grales w hl?...

co do pracy... sympatyczna ale cos mi w niej niegra... wyglada jakos tak sztucznie...

Napisano

NIe wiem jak byz gdzies na podlodze jeszcze polozyl tarcze od pily tarczowej ;] To wtedy odrazu bym wiedzial ze to HL2 :D

Napisano

ciekawe; tylko teksturka podlogi nie najciekawsza, a gretingi podlogowe za sterylnie czyste mog艂e艣 je troszeczk臋 przybrudzi膰 je偶eli wok贸艂 jest tyle brudu i krwi

pozdrawiam

Napisano

w 艣rodku si臋 nic nie dzieje, wida膰 co prawda tego headcrab`a po prawej (tego z 艂omem) ale reszt臋 trzeba szuka膰 :/

Je艣li scena si臋 nazywa HEADCRABS to czemu g艂贸wn膮 rol臋 graj膮 beczki i puszka spray`u ?

Popu艣膰 troch臋 sztywno艣膰 modelu z gry i wygnij troch臋 t膮 posta膰, 偶eby co艣 si臋 z ni膮 dzia艂o i to ciekawego, bo jak narazie to scena nic nie przedstawia jak nudne flaki z olejem :/

Napisano
  • Autor

thx za c&c, tekstura podlogi bylaby ciekawsza ale z innego rzutu kamer:P po prostu jak ja robilem nie wzialem pod uwage ze bede chcial umiescic kamere tuz nad podloga;/ dlatego ciutke taka...rozmazana:}

Popu艣膰 troch臋 sztywno艣膰 modelu z gry i wygnij troch臋 t膮 posta膰, 偶eby co艣 si臋 z ni膮 dzia艂o

nie wiem skad ci to przyszlo do glowy skoro headcraby robilem sam od 0 i riggowalem i kazdy zapewniam ze jest inaczej ulozony:} w kazdym razie thx za krytyke:}

czekam na wiecej

Napisano

Wcale tak nie sugeruj臋 :). Chodzi o to, 偶e w grze s膮 sztywne, tak samo jak i tu. Tu masz torszk臋 wi臋ksze pole do popisu bo robisz stillk`a, a nie posta膰 do gry.

Napisano

fajne s膮 te rozpalaszowane kurczaki (???) :) Ale troch臋 si臋 gubi膮 w szczeg贸艂ach. Jakby艣 dal jednego du偶ego w 艣rodku nabitego na ro偶en i posypanego przypraw膮 do grila to by by艂o fajniej. :)

Napisano

To nie kurczaki tylko headcraby. Kompozycja jest 艂adna, ale o艣wietlenie mi si臋 nie podoba.

Napisano

Brakuje mi tylko kuli dyskotekowej...Zrob dyskoteke headcrabow:))

Napisano

Mi nie wiedzi si臋 g艂贸wnie fakt za czystego otoczenia wzgl臋dem rury z lewej strony... czy偶by w dziwny spos贸b przyci膮ga艂a sam膮 krew ????

Napisano
  • Autor

>baju to moze dorzucic jeszcze z tuzin headcrabow i jaaazda:D

>reVis sugeruje jednak dokladniejsze ogladniecie foty hi-res bo to jest czerwona odpryskujaca farba:D nawet nie sadzilem ze mozna to tak zinterpretowac:>

Napisano

Widzia艂em hi-res i nadal wygl膮da mi to na krew ;-] Ale te headcraby maj膮 fajne w艂oski na odn贸偶ach...

Napisano
To nie kurczaki tylko headcraby.

Headcraby czy kurczaki... brakuje mi jednego g艂贸wnego akcentu. jakby si臋 tak headcrabobraca艂 na ro偶nie... to by bylo 艣miesznie i ciekawie ;P

Jak pie... g艂upotym, to mi wybaczcie... Nie gralem w gierk臋 nie wiem o co chodzi :P

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci