Napisano 9 Stycze艅 200520 l no skoro juz jest po tym smiesznym konkursie (empik hl2), a zale i gniew ustapily z umyslow tych ktorzy nie wygrali :P pora pokazac oficjalnie co sie wyskrobalo... pracka wykonana w ciagu 4 bardziej pracowitych wieczorkow...wszystkie texturki by hand, oswietlenie niestety bez GI bo nie bylo czasu...(ostateczy render wyplulo i tak na 30 min przed koncem konkursu:P) lekki retusz pod PSem (kolorki, i domalowanie paru detali)... tak wiec zapraszam do komentowania i oceniania pracki :} a wersja HI-RES ponizej
Napisano 9 Stycze艅 200520 l bo nie grales w hl?... 聽 co do pracy... sympatyczna ale cos mi w niej niegra... wyglada jakos tak sztucznie...
Napisano 9 Stycze艅 200520 l NIe wiem jak byz gdzies na podlodze jeszcze polozyl tarcze od pily tarczowej ;] To wtedy odrazu bym wiedzial ze to HL2 :D
Napisano 9 Stycze艅 200520 l ciekawe; tylko teksturka podlogi nie najciekawsza, a gretingi podlogowe za sterylnie czyste mog艂e艣 je troszeczk臋 przybrudzi膰 je偶eli wok贸艂 jest tyle brudu i krwi 聽 pozdrawiam
Napisano 9 Stycze艅 200520 l w 艣rodku si臋 nic nie dzieje, wida膰 co prawda tego headcrab`a po prawej (tego z 艂omem) ale reszt臋 trzeba szuka膰 :/ Je艣li scena si臋 nazywa HEADCRABS to czemu g艂贸wn膮 rol臋 graj膮 beczki i puszka spray`u ? 聽 Popu艣膰 troch臋 sztywno艣膰 modelu z gry i wygnij troch臋 t膮 posta膰, 偶eby co艣 si臋 z ni膮 dzia艂o i to ciekawego, bo jak narazie to scena nic nie przedstawia jak nudne flaki z olejem :/
Napisano 9 Stycze艅 200520 l Autor thx za c&c, tekstura podlogi bylaby ciekawsza ale z innego rzutu kamer:P po prostu jak ja robilem nie wzialem pod uwage ze bede chcial umiescic kamere tuz nad podloga;/ dlatego ciutke taka...rozmazana:} Popu艣膰 troch臋 sztywno艣膰 modelu z gry i wygnij troch臋 t膮 posta膰, 偶eby co艣 si臋 z ni膮 dzia艂o nie wiem skad ci to przyszlo do glowy skoro headcraby robilem sam od 0 i riggowalem i kazdy zapewniam ze jest inaczej ulozony:} w kazdym razie thx za krytyke:} czekam na wiecej
Napisano 9 Stycze艅 200520 l Wcale tak nie sugeruj臋 :). Chodzi o to, 偶e w grze s膮 sztywne, tak samo jak i tu. Tu masz torszk臋 wi臋ksze pole do popisu bo robisz stillk`a, a nie posta膰 do gry.
Napisano 9 Stycze艅 200520 l fajne s膮 te rozpalaszowane kurczaki (???) :) Ale troch臋 si臋 gubi膮 w szczeg贸艂ach. Jakby艣 dal jednego du偶ego w 艣rodku nabitego na ro偶en i posypanego przypraw膮 do grila to by by艂o fajniej. :)
Napisano 9 Stycze艅 200520 l To nie kurczaki tylko headcraby. Kompozycja jest 艂adna, ale o艣wietlenie mi si臋 nie podoba.
Napisano 10 Stycze艅 200520 l Mi nie wiedzi si臋 g艂贸wnie fakt za czystego otoczenia wzgl臋dem rury z lewej strony... czy偶by w dziwny spos贸b przyci膮ga艂a sam膮 krew ????
Napisano 10 Stycze艅 200520 l Autor >baju to moze dorzucic jeszcze z tuzin headcrabow i jaaazda:D >reVis sugeruje jednak dokladniejsze ogladniecie foty hi-res bo to jest czerwona odpryskujaca farba:D nawet nie sadzilem ze mozna to tak zinterpretowac:>
Napisano 10 Stycze艅 200520 l Widzia艂em hi-res i nadal wygl膮da mi to na krew ;-] Ale te headcraby maj膮 fajne w艂oski na odn贸偶ach...
Napisano 10 Stycze艅 200520 l To nie kurczaki tylko headcraby. Headcraby czy kurczaki... brakuje mi jednego g艂贸wnego akcentu. jakby si臋 tak headcrabobraca艂 na ro偶nie... to by bylo 艣miesznie i ciekawie ;P Jak pie... g艂upotym, to mi wybaczcie... Nie gralem w gierk臋 nie wiem o co chodzi :P