Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no skoro juz jest po tym smiesznym konkursie (empik hl2), a zale i gniew ustapily z umyslow tych ktorzy nie wygrali :P pora pokazac oficjalnie co sie wyskrobalo...

pracka wykonana w ciagu 4 bardziej pracowitych wieczorkow...wszystkie texturki by hand, oswietlenie niestety bez GI bo nie bylo czasu...(ostateczy render wyplulo i tak na 30 min przed koncem konkursu:P)

lekki retusz pod PSem (kolorki, i domalowanie paru detali)...

tak wiec zapraszam do komentowania i oceniania pracki :}

attachment.php?attachmentid=7221&stc=1

a wersja HI-RES ponizej headcrabsfin3ec.th.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Gość Raffaello
Napisano

ciekawe; tylko teksturka podlogi nie najciekawsza, a gretingi podlogowe za sterylnie czyste mogłeś je troszeczkę przybrudzić jeżeli wokół jest tyle brudu i krwi

pozdrawiam

Napisano

w środku się nic nie dzieje, widać co prawda tego headcrab`a po prawej (tego z łomem) ale resztę trzeba szukać :/

Jeśli scena się nazywa HEADCRABS to czemu główną rolę grają beczki i puszka spray`u ?

Popuść trochę sztywność modelu z gry i wygnij trochę tą postać, żeby coś się z nią działo i to ciekawego, bo jak narazie to scena nic nie przedstawia jak nudne flaki z olejem :/

Napisano

thx za c&c, tekstura podlogi bylaby ciekawsza ale z innego rzutu kamer:P po prostu jak ja robilem nie wzialem pod uwage ze bede chcial umiescic kamere tuz nad podloga;/ dlatego ciutke taka...rozmazana:}

Popuść trochę sztywność modelu z gry i wygnij trochę tą postać, żeby coś się z nią działo

nie wiem skad ci to przyszlo do glowy skoro headcraby robilem sam od 0 i riggowalem i kazdy zapewniam ze jest inaczej ulozony:} w kazdym razie thx za krytyke:}

czekam na wiecej

Napisano

Wcale tak nie sugeruję :). Chodzi o to, że w grze są sztywne, tak samo jak i tu. Tu masz torszkę większe pole do popisu bo robisz stillk`a, a nie postać do gry.

Napisano

fajne są te rozpalaszowane kurczaki (???) :) Ale trochę się gubią w szczegółach. Jakbyś dal jednego dużego w środku nabitego na rożen i posypanego przyprawą do grila to by było fajniej. :)

Napisano

Mi nie wiedzi się głównie fakt za czystego otoczenia względem rury z lewej strony... czyżby w dziwny sposób przyciągała samą krew ????

Napisano

>baju to moze dorzucic jeszcze z tuzin headcrabow i jaaazda:D

>reVis sugeruje jednak dokladniejsze ogladniecie foty hi-res bo to jest czerwona odpryskujaca farba:D nawet nie sadzilem ze mozna to tak zinterpretowac:>

Napisano
To nie kurczaki tylko headcraby.

Headcraby czy kurczaki... brakuje mi jednego głównego akcentu. jakby się tak headcrabobracał na rożnie... to by bylo śmiesznie i ciekawie ;P

Jak pie... głupotym, to mi wybaczcie... Nie gralem w gierkę nie wiem o co chodzi :P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności