Napisano 9 Styczeń 200520 l To mój pierwszy WIP i notabene pierwszy samochód :-( Mam nadzieje, że nie zbesztacie mnie za bardzo, ale doradzicie, co robić. Priorytet: jak zrobić w max'ie realistycznie wyglądajęcy lakier??? P.S. Światła i koła to tylko atrapy, abym wiedział, co ma do czego pasować :-)
Napisano 9 Styczeń 200520 l Autor Jak nie ten dziła??? Zdaje się, że to tu zamieszcza się prace w toku... A moje parca bynajmniej zakończona nie jest :-)
Napisano 10 Styczeń 200520 l Jak nie ten dziła??? Zdaje się, że to tu zamieszcza się prace w toku... A moje parca bynajmniej zakończona nie jest :-) to powinno byc © roku :)
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor Na specjalne życzenie publiczności siatki... Podstawowa i z modyfikatorem MeshSmooth..!
Napisano 12 Styczeń 200520 l ja pier**nicze!! troche ta siatka za gesta ciezko ci sie bedzie pracowalo (mozesz sie szybko zgubic,zbladzic, itp) wiem z wlasnego doswiadczenia:D:D najwazniejsze zebys ja odchudzil:D ale jest dobrze
Napisano 12 Styczeń 200520 l i zapoznaj sie przed tipem :) jak dziala Msmooth. moze tez jakies tutki a przed zaczeciem poprzegladaj topologie siatek i zabiez sie za tipa by sikham. przyjemnej pracy i nauki
Napisano 12 Styczeń 200520 l Podpisuje sie pod 'tipem dnia' ;). Za gesta siatka - jak juz wspomnieli poprzednicy - bedzie ci pozniej trudno sie w niej polapac :). Don't give up ;]. Pzdr
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor Fajnie chłopaki, dzięki za uwagi, ale może powie mi ktoś, co to jest ten "tip of the day"???