latarnik Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 Takie coś powstało po kilku godzinach roboty... Wiekszosc bedzie zmieniona, ale chcę to zachowac w takiej koncepcji ;] Najwiecej problemów sprawi mi oswietlenie. Tego w ogole nie umiem :) no cóż, trzeba sie kiedyś nauczyc... Praca jest efektem przerobienia nowego tutoriala o wodzie z max3d ;]
illy Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 siema, wydaje mi sie ze ten blok kamienia na gorze [dach, sufit] jest troche za masywny, bardziej bym dal tam jakis spadzisty daszek niz cos takiego, bo optycznie to wyglada jakby juz dawno mialo sie zawalic, reszta mi sie podoba
polka dot Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 całkiem niezle zachowane te ruiny ;) a gdzie sie podzialy jakies cienie?? ;)
Gość AcidBoyXL Napisano 9 Styczeń 2005 Napisano 9 Styczeń 2005 proponuje skylighta, zreszta stwozony dla takich scen ;] dobry poczatek sceny w sumie jak mowisz ze wiekszosc masz zamiar zmienic pozdro
slim_sandman Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 woda mi się podoba, ale nad ruinami muszsz popracować, ja bym zmienił materiał i troche je zburzył :-)
Ania Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 trawa powinna obrastac mury, i kanty nie takie ostre bo wyglada jak nowe.
Rekomendowane odpowiedzi