Napisano 9 Styczeń 200520 l Takie coś powstało po kilku godzinach roboty... Wiekszosc bedzie zmieniona, ale chcę to zachowac w takiej koncepcji ;] Najwiecej problemów sprawi mi oswietlenie. Tego w ogole nie umiem :) no cóż, trzeba sie kiedyś nauczyc... Praca jest efektem przerobienia nowego tutoriala o wodzie z max3d ;]
Napisano 9 Styczeń 200520 l siema, wydaje mi sie ze ten blok kamienia na gorze [dach, sufit] jest troche za masywny, bardziej bym dal tam jakis spadzisty daszek niz cos takiego, bo optycznie to wyglada jakby juz dawno mialo sie zawalic, reszta mi sie podoba
Napisano 9 Styczeń 200520 l całkiem niezle zachowane te ruiny ;) a gdzie sie podzialy jakies cienie?? ;)
Napisano 9 Styczeń 200520 l proponuje skylighta, zreszta stwozony dla takich scen ;] dobry poczatek sceny w sumie jak mowisz ze wiekszosc masz zamiar zmienic pozdro
Napisano 10 Styczeń 200520 l woda mi się podoba, ale nad ruinami muszsz popracować, ja bym zmienił materiał i troche je zburzył :-)
Napisano 10 Styczeń 200520 l trawa powinna obrastac mury, i kanty nie takie ostre bo wyglada jak nowe.