Napisano 10 Styczeń 200520 l taki ludzik dla zabawy. hit me ;) wzorowałem się trochę na tym: http://www.naimoka.com/image.php3?image=../../arts2/yuki/ec/13.jpg
Napisano 10 Styczeń 200520 l nie ma to jak minimalizm :)widze ze twoj "bog" wywiera wplyw na twoje prace :) fajny koles ale mysle troszke ciemna palete barw wybrales, powinienes unikac tych czerni jesli robione jest to "pod gre", jesli nie to spoko :) cos mi te rozlozenie siatki na kolanie nie pasi zabardzo, jak by bylo w zla strone (na lokciu jest w dobra chyba :) ) pozdrawiam Krzysiek
Napisano 10 Styczeń 200520 l Autor hehe, jaki 'bóg' ;D, ja po prostu lubię taki klimaty :) kolanka nawet nieźle działają, po prostu ten vertex na środku jest podczepiony w 100% pod kość uda, podobnie pozostałe 4 vertexy u góry stawu, dolne są pod piszczel podpięte i jakoś chodzi, nie ma za dużo zniekształceń z przodu kolana. podejrzałem na siatkach SouL'a [shamed] To nie jest do gry, po prostu for fun. Szkoda że w tej rozdziałce nie widać jak ładnie wygląda wyłączone filtrowanie texturki :(
Napisano 10 Styczeń 200520 l Jak na taki styl chyba troszeczkę barki za szerokie ale wygląda uroczo. Jedno czego brakuje w teksturze to jakiś nawet drobny ale mocny akcent koloru żeby wybić go z tej szarówki.
Napisano 11 Styczeń 200520 l Autor Kolor owszem, jeżeli go zriguję to dam mu czerwoną różę. Dobry pomysł. *obrazek w pierwszym poście się zmienił.
Napisano 11 Styczeń 200520 l Autor imageshack padło. Obrazek jest też tu: http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/post_pics/82638_0.jpg
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor why? takie było założenie by zrobic coś _low_ chciałem zrobić model około 0,7k i taki zrobiłem. Wbrew różnym radkom i gieforcom takie modele wciąż się robi -> DS, PSP, komórki, albo RTSy na PC.
Napisano 13 Styczeń 200520 l tak na serio to nie wiem czy sie je jeszcze robi czy nie. Model Bardzo mi sie podoba. Zastanawialem sie tylko jak on by sie ruszal w grze. widac by bylo wszystko tzn kazda linie innymislowy kanciasty by se zrobil. Jak stoi to jest ok. a moze zanimuj go troche i zobaczymy. niiech np przysiad robi i reka macha albo sie jeszcze klania.
Napisano 13 Styczeń 200520 l przeciez chlopek ma ciecia tam gdzie trzeba (wierzac empeckowi na slowo ze sa "gdzie trzeba" :) ) wiec nie bedzie tego tak widac
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor wierzac empeckowi na slowo ze sa "gdzie trzeba" hehe, no chyba :) a kanciasty trochę będzie. Wbrew obiegowej opinii Lara Croft w Tomb Raider 1 też miała kanciasty (wręcz trójkątny) biust :P No ale ona miała tylko 0,5k :) Taki urok low-poly, ja lubię te kanciaste modele (Vagrant Story rulez!)