Napisano 15 Kwiecień 200321 l witam, Skladam porpozycje do usuniecia z info po lewej stronie statusu tzn gwiazdek itd. bo dzieki temu na forum jest zamieszanie i wszycy pisza byle jakie posty aby tylko zwiekszyc sobie status....wiec prosze to prezymslec....bo wkoncu po co to komu? chodzi tylko o pomocne komentowanie a nie pisanie bzdetnych komenatarzy... pzodro[piwo]
Napisano 15 Kwiecień 200321 l Jak juz mówielem Pablo prędziej zawsze bede ciebie popierał i teraz również uwarzam ze masz racje wypie***cie to gOOwno , jezli komus przeszkadza to ze jeden pisze wiecje a drugi mniej to znaczy to ze porpostu juz jak predzej napisałem i wyzej Pablpo brka na forum tolerancji , ale to szczegół jezli ktos popiera słowa mojego przedmówcy to porsze sie tu wpisac tak jak ja Też uwarzam ze neiejst to potrzebne aby nie było bez celowych postów i ludzie sie przestalic zepiac o wiekszośc gwiazdek :)
Napisano 15 Kwiecień 200321 l hmm spójrz (obecnie) 4 tematy niżej. jest poruszny dokaldnie ten sam temat. a jakby vco to daje linka.http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=1799&page=1 kasacja samych gwiazdek nic nie da i nic nie zmieni. kasacja licznika coś moze zmieni.
Napisano 15 Kwiecień 200321 l IMO Licznik powoduje tylko to, że co jakiś czas wynikają z jego powodu jakieś kłutnie, że ten czy tamten jest pościarzem, jakieś oskarżenia, teksty w stylu \"jestem senirem\" czy \"widzę, że i ty masz już n gwiazdek\" itp. Brak licznika nauczyłby niektórych ludzi oceniać innych po tym co robią, a nie po ilości gwiazdek. A co wnosi pozytywnego ten licznik ? Ja szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia... jakby któs miał jakieś sensowne wyjasnienie to proszę o oświecenie... Pozdrawiam
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Dokładnie. Zgadzam się w stu procentach. Później wszyscy się dziwią czemu osoba z jedną gwiazdką robi na bitwie takie cuda :D. Precz z licznikiem i z gwizdkami!! Podpisuję się pod tym postem obiema nogami, rękoma i długopisem trzymanym rzęsami :)
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Temat statusow byl juz poruszany. Licznik nie za bardzo da sie usunac niestety ... Status owszem chociaz nie wiem co Wam tak przeszkadza ...
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Autor Adek...to ze kazdy dazy abymiwec coraz wiekszy status...oraz to ze prez to sa pisane rozne text typu...robisz to tlyko aby podwyzszyc status... [piwo]
Napisano 16 Kwiecień 200321 l Proponuję zrobić jakąś prostą ankietę w stylu \"za czy przeciw\" (no i może coś w stylu \"jest mi to obojętne\") i wrzucić gdzieś na wierzch tak aby swoją opinię na ten temat wyraziło jak najwięcej osób. Kasacja kasacją, ale ciekawe co myśli o tym szersze grono forumowiczów... w prosty sposób można to sprawdzić.
Napisano 17 Kwiecień 200321 l Ja po prostu mowie ze jest to niemozliwe na dana chwile. Licznik musi zostac ale tak jak mowie, statusy i gwiazdki moge zmienic ...
Napisano 17 Kwiecień 200321 l kiedy ktos -tak jak mowil Pablo- nabija sobie licznik bezndziejnymi postami nie jest dla mnie zadnym seniorem czy membrem tylko idiota.. nie wiem czy trzeba odrazu kasowac licznik i gwiazdki bo to tak jak zamykac alkoholika w domu zeby nie pil....wyjdzie jalos oknem.. rozumiecie? to nie licznika wina tylko taki chatrakter maja niektoorzy ludzie... skasujesz licznik .. ich glupota wyjdzie jakos oknem ;) Kazdy sam potrafi ocniac i analizowac , statusy nadaja klimatu forum ( fora bez tego bajeru zydaja mi sie jakies takie nijakie) Mysle ,ze aby uniknac -tak jak pisal Kłobuc - blednego kojazeni nowych uzytkownikow z nowicjuszami w 3d itp. wprowadzic nowe nazwy statusowe.. jkies takie z przymrozeniem oka.. nie brzmiace tak powaznie jak Senior itp itd... [co?]
Napisano 17 Kwiecień 200321 l Autor noo Nezz niezle to wymysliles:)))[piwo]...i dobrze myslisz...tylko pomoz nam jescze wymyslec takie statusy nowe? Adek na pewno chetnie je poczyta... pozdro[piwo]
Napisano 17 Kwiecień 200321 l hmm nie wiem .. moze zamiast nowicjusza czy co tam jest to cos w stylu np. \\cicha woda\\ [co?]
Napisano 18 Kwiecień 200321 l hej, OK. Tak jak napisalem. Jestem gotowy zmienic statusy na forum ale napiszcie swoje propozycje - tak aby brzmialy fajnie :)
Napisano 23 Kwiecień 200321 l Autor ja proponuje takie statusy: 1-niemowle 10-raczkowanie 50-powiedz \"mama\" 100-umiem pisac ! 200-dojrzewanie 500-jestem dorosły 1000-starość nie radość :) heh nie wiem czy dobrze..ale tylko to wymyslilem :P pozdr[piwo]