jaras Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 heloł, w wątku speed modelling jeden koleżka chciał żeby mu zrobić model gostka z gry resident evil :) Obejrzałem sobie referki i zainspirowałem się tym ziomkiem :) postanowiłem zrobić taką poczwarę z piekła rodem. k&k mile widziane Max 7, scanline ( na razie ) pozdrawiam p.s. acha, w bitwie 3d głosowałem na "podwodne miasto" jakby ktoś się pytał :)
Szczupal Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 na czym sie wzorujesz bo mi sie to kojarzy (przedewszystkim szew) ze na Nemesisie z Resident evil... pozdro
Predator Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 przednia czesc wyglada fajnie ale proporcje czachy :/ oj niebardzo :) choc jesli to mutant i twoj koncept to ok.... :]
jaras Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 ucho jak najbardziej do poprawy :) a co do proporcji to zobaczę jak będzie wyglądała z całym korpusem i tak pewnie będzie duuużo poprawek. Zaczerpnąłem oczywiście z nemesisa ale nie do końca , reszta to tzw. wolna twórczość ludowa i proporcji będę się 3mał tylko z grubsza thx p.s. będzie miał jeszcze "jelita" wychodzące z głowy ;) + różne syfy i pryszcze :)
jaras Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 mały update z zaczątkiem torsu (ucho wywaliłem, zrobię inne ) asblaze- dzięki, ale nie tylko poczwary robię ;) akurat tak się złożyło że w ostatnim okresie tak jakoś wyszło :)
KLICEK Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 bardzo milutki pracuj szczegolnie nad edge loopami ;)
Szczupal Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Skoro to mutant jak nemesis to ucha nie musisz robic... fajnie by bylo gdybys nemesisa zrobil by bylo full wypas bo ja jeszcze takich technik nie znam :) .... pozdro
darkelf Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 pokaz przed smoothem. fajna forma, zobaczymy jak ci bedzie szlo z ew. edycja :)
jaras Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 darkelf - siatka ta jest do du...py :) idzie cała do poprawy ( mój mentor Klicor uczy mnie użycia edgeloopów ) załączam Ci wstępną formę przed MS ale czynię to niechętnie ;) bo uwidacznia ona całe moje cieniarstwo w zakresie modelowania. p.s. co do edycji to raczej nie przewiduję żadnej animy z tym ziomkiem , robię go ot tak sobie pod stilla w ramach ćwiczeń z wuefu :)
jaras Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Napisano 19 Styczeń 2005 mały apdejcik - a niedługo może coś ciekawszego z tego powstanie ;)
Gość AcidBoyXL Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 nie za szerokie to torso ?? odrobinke ?? pozdro
Dracools Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 Mi to się podoba. Wszystko z niego tak fajnie zwisa :] Jeszcze dodać jakieś jelita na czole i bedzie fajnie
jaras Napisano 19 Luty 2005 Autor Napisano 19 Luty 2005 uff , postać powoli zmierza ku ukończeniu , jeszcze dojdzie przepaska na biodrach , maczuga w łapę i texturki. No i jakieś wypustki uchopodobne.
jaras Napisano 19 Luty 2005 Autor Napisano 19 Luty 2005 kilka ujęć. Poproszę o komentarze edit - ujęcie ze stopami wywaliłem bo idą do poprawy
MohSETH Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 Jak na moj gust to ma on zbyt flakowate miesnie... klatki piersiowej i brzucha... z tego co widac to to jest bydle, ktore potrzebuje napawde silnych miesni zeby sie chociaz na nogach utrzymac:) POZDRAWIAM
KLICEK Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 najwazniejsza jest bryla poczatkowa, ktora jest imho calkiem niezla w twoim wypadku , jednak widac ze dopiero zaczynasz modelowac cialo , dlonie jak zawsze super ;) stopy nie pasuja i dobrze o tym wiesz.
Rekomendowane odpowiedzi