Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

heloł, w wątku speed modelling jeden koleżka chciał żeby mu zrobić model gostka z gry resident evil :) Obejrzałem sobie referki i zainspirowałem się tym ziomkiem :) postanowiłem zrobić taką poczwarę z piekła rodem.

k&k mile widziane

Max 7, scanline ( na razie )

pozdrawiam

p.s. acha, w bitwie 3d głosowałem na "podwodne miasto" jakby ktoś się pytał :)

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ucho jakies dziwne, pozatym cool

Napisano

na czym sie wzorujesz bo mi sie to kojarzy (przedewszystkim szew) ze na Nemesisie z Resident evil... pozdro

Napisano

przednia czesc wyglada fajnie ale proporcje czachy :/ oj niebardzo :) choc jesli to mutant i twoj koncept to ok.... :]

Napisano
  • Autor

ucho jak najbardziej do poprawy :) a co do proporcji to zobaczę jak będzie wyglądała z całym korpusem i tak pewnie będzie duuużo poprawek.

Zaczerpnąłem oczywiście z nemesisa ale nie do końca , reszta to tzw. wolna twórczość ludowa i proporcji będę się 3mał tylko z grubsza

thx

p.s. będzie miał jeszcze "jelita" wychodzące z głowy ;) + różne syfy i pryszcze :)

Napisano
  • Autor

mały update z zaczątkiem torsu (ucho wywaliłem, zrobię inne )

asblaze- dzięki, ale nie tylko poczwary robię ;) akurat tak się złożyło że w ostatnim okresie tak jakoś wyszło :)

Napisano

Skoro to mutant jak nemesis to ucha nie musisz robic... fajnie by bylo gdybys nemesisa zrobil by bylo full wypas bo ja jeszcze takich technik nie znam :) .... pozdro

Napisano
  • Autor

darkelf - siatka ta jest do du...py :) idzie cała do poprawy ( mój mentor Klicor uczy mnie użycia edgeloopów ) załączam Ci wstępną formę przed MS ale czynię to niechętnie ;) bo uwidacznia ona całe moje cieniarstwo w zakresie modelowania.

p.s. co do edycji to raczej nie przewiduję żadnej animy z tym ziomkiem , robię go ot tak sobie pod stilla w ramach ćwiczeń z wuefu :)

Napisano
  • Autor

mały apdejcik - a niedługo może coś ciekawszego z tego powstanie ;)

Napisano

nie za szerokie to torso ?? odrobinke ??

pozdro

Napisano

Mi to się podoba. Wszystko z niego tak fajnie zwisa :] Jeszcze dodać jakieś jelita na czole i bedzie fajnie

Napisano
  • Autor

uff , postać powoli zmierza ku ukończeniu , jeszcze dojdzie przepaska na biodrach , maczuga w łapę i texturki. No i jakieś wypustki uchopodobne.

Napisano
  • Autor

kilka ujęć. Poproszę o komentarze

edit - ujęcie ze stopami wywaliłem bo idą do poprawy

Napisano

Jak na moj gust to ma on zbyt flakowate miesnie... klatki piersiowej i brzucha... z tego co widac to to jest bydle, ktore potrzebuje napawde silnych miesni zeby sie chociaz na nogach utrzymac:)

POZDRAWIAM