Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

heloł, w wątku speed modelling jeden koleżka chciał żeby mu zrobić model gostka z gry resident evil :) Obejrzałem sobie referki i zainspirowałem się tym ziomkiem :) postanowiłem zrobić taką poczwarę z piekła rodem.

k&k mile widziane

Max 7, scanline ( na razie )

pozdrawiam

p.s. acha, w bitwie 3d głosowałem na "podwodne miasto" jakby ktoś się pytał :)

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość AcidBoyXL
Napisano

ucho jakies dziwne, pozatym cool

Napisano

ucho jak najbardziej do poprawy :) a co do proporcji to zobaczę jak będzie wyglądała z całym korpusem i tak pewnie będzie duuużo poprawek.

Zaczerpnąłem oczywiście z nemesisa ale nie do końca , reszta to tzw. wolna twórczość ludowa i proporcji będę się 3mał tylko z grubsza

thx

p.s. będzie miał jeszcze "jelita" wychodzące z głowy ;) + różne syfy i pryszcze :)

Napisano

mały update z zaczątkiem torsu (ucho wywaliłem, zrobię inne )

asblaze- dzięki, ale nie tylko poczwary robię ;) akurat tak się złożyło że w ostatnim okresie tak jakoś wyszło :)

Napisano

Skoro to mutant jak nemesis to ucha nie musisz robic... fajnie by bylo gdybys nemesisa zrobil by bylo full wypas bo ja jeszcze takich technik nie znam :) .... pozdro

Napisano

darkelf - siatka ta jest do du...py :) idzie cała do poprawy ( mój mentor Klicor uczy mnie użycia edgeloopów ) załączam Ci wstępną formę przed MS ale czynię to niechętnie ;) bo uwidacznia ona całe moje cieniarstwo w zakresie modelowania.

p.s. co do edycji to raczej nie przewiduję żadnej animy z tym ziomkiem , robię go ot tak sobie pod stilla w ramach ćwiczeń z wuefu :)

Gość AcidBoyXL
Napisano

nie za szerokie to torso ?? odrobinke ??

pozdro

Napisano

uff , postać powoli zmierza ku ukończeniu , jeszcze dojdzie przepaska na biodrach , maczuga w łapę i texturki. No i jakieś wypustki uchopodobne.

Napisano

Jak na moj gust to ma on zbyt flakowate miesnie... klatki piersiowej i brzucha... z tego co widac to to jest bydle, ktore potrzebuje napawde silnych miesni zeby sie chociaz na nogach utrzymac:)

POZDRAWIAM

Napisano

najwazniejsza jest bryla poczatkowa, ktora jest imho calkiem niezla w twoim wypadku , jednak widac ze dopiero zaczynasz modelowac cialo , dlonie jak zawsze super ;) stopy nie pasuja i dobrze o tym wiesz.