Napisano 11 Styczeń 200520 l heloł, w wątku speed modelling jeden koleżka chciał żeby mu zrobić model gostka z gry resident evil :) Obejrzałem sobie referki i zainspirowałem się tym ziomkiem :) postanowiłem zrobić taką poczwarę z piekła rodem. k&k mile widziane Max 7, scanline ( na razie ) pozdrawiam p.s. acha, w bitwie 3d głosowałem na "podwodne miasto" jakby ktoś się pytał :)
Napisano 11 Styczeń 200520 l na czym sie wzorujesz bo mi sie to kojarzy (przedewszystkim szew) ze na Nemesisie z Resident evil... pozdro
Napisano 11 Styczeń 200520 l przednia czesc wyglada fajnie ale proporcje czachy :/ oj niebardzo :) choc jesli to mutant i twoj koncept to ok.... :]
Napisano 11 Styczeń 200520 l Autor ucho jak najbardziej do poprawy :) a co do proporcji to zobaczę jak będzie wyglądała z całym korpusem i tak pewnie będzie duuużo poprawek. Zaczerpnąłem oczywiście z nemesisa ale nie do końca , reszta to tzw. wolna twórczość ludowa i proporcji będę się 3mał tylko z grubsza thx p.s. będzie miał jeszcze "jelita" wychodzące z głowy ;) + różne syfy i pryszcze :)
Napisano 12 Styczeń 200520 l Autor mały update z zaczątkiem torsu (ucho wywaliłem, zrobię inne ) asblaze- dzięki, ale nie tylko poczwary robię ;) akurat tak się złożyło że w ostatnim okresie tak jakoś wyszło :)
Napisano 12 Styczeń 200520 l Skoro to mutant jak nemesis to ucha nie musisz robic... fajnie by bylo gdybys nemesisa zrobil by bylo full wypas bo ja jeszcze takich technik nie znam :) .... pozdro
Napisano 13 Styczeń 200520 l pokaz przed smoothem. fajna forma, zobaczymy jak ci bedzie szlo z ew. edycja :)
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor darkelf - siatka ta jest do du...py :) idzie cała do poprawy ( mój mentor Klicor uczy mnie użycia edgeloopów ) załączam Ci wstępną formę przed MS ale czynię to niechętnie ;) bo uwidacznia ona całe moje cieniarstwo w zakresie modelowania. p.s. co do edycji to raczej nie przewiduję żadnej animy z tym ziomkiem , robię go ot tak sobie pod stilla w ramach ćwiczeń z wuefu :)
Napisano 19 Styczeń 200520 l Autor mały apdejcik - a niedługo może coś ciekawszego z tego powstanie ;)
Napisano 19 Styczeń 200520 l Mi to się podoba. Wszystko z niego tak fajnie zwisa :] Jeszcze dodać jakieś jelita na czole i bedzie fajnie
Napisano 19 Luty 200520 l Autor uff , postać powoli zmierza ku ukończeniu , jeszcze dojdzie przepaska na biodrach , maczuga w łapę i texturki. No i jakieś wypustki uchopodobne.
Napisano 19 Luty 200520 l Autor kilka ujęć. Poproszę o komentarze edit - ujęcie ze stopami wywaliłem bo idą do poprawy
Napisano 19 Luty 200520 l Jak na moj gust to ma on zbyt flakowate miesnie... klatki piersiowej i brzucha... z tego co widac to to jest bydle, ktore potrzebuje napawde silnych miesni zeby sie chociaz na nogach utrzymac:) POZDRAWIAM
Napisano 19 Luty 200520 l najwazniejsza jest bryla poczatkowa, ktora jest imho calkiem niezla w twoim wypadku , jednak widac ze dopiero zaczynasz modelowac cialo , dlonie jak zawsze super ;) stopy nie pasuja i dobrze o tym wiesz.