Jarosław Borzuchowski Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Jest to korytarz bazy która ma więcej pieter.Chciałbym z tego zrobic jakas animacje,ale nie mam pomysłu.Myslałem na poczatku ze moze cos w rodzaju resident evil,(zombi z siekira)a moze jakies inne pomysły?a moze wogóle nie powinienien sie wychylac.
polka dot Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 o jej ;) NIC NIE WIDAC pokazujesz nam czarny obrazek i co - my mamy powiedziec czy jest ok?
reVis Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Powiedzmy że coś widziałem, ale niewiele... Daj jaśniejszy i większy render to pogadamy...
Gość AcidBoyXL Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 popieram, jeszcze biale tlo przegladarki zabija resztki szarosci i jest zupelnie carno ;]
Pepe99 Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Wychylaj wychylaj, po to jest to forum ;) A co do scenki to zgadzam się z przedmówcami... więcej, jaśniej = LEPIEJ ! Pozdrawiam
Predator Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 heh po tym screenie widac ze do animacji jeszcze pozostaly mile , do finalnego renderu tez do tex i oswietlenia tez daleko ... Nie porwaleś sie za ksizyc z zapalkami?? Nic niemam do hardkorowej nauki :] ale sam przyznaj dasz rade to wszystko skonczyc ??
Jarosław Borzuchowski Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Napisano 12 Styczeń 2005 wiem ze nic niewidac, ale pracuje nad tym.Moze dodam pare innych zeby miec lepsze wyobrazenie o co chodzi z ta baza i animacja.Moze to nie wypas ale to moje poczatki,dlatego bardzo wazne dla mnie sa wasze opnie,poniewarz pokazuja błedy jakie popełniam i czego jeszcze musze sie nauczyc.
nielot007 Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 witam 1-dawaj wieksze obrazki bo nie chce ciagle z lupa chodzic:D:D 2-dalej ciemno ale juz jasniej ;) 3-ja poczekam jak dasz wieksze obrazki:D no ale poczatki...dobre:D:D
Baton Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Ja tez na razie wszymam sie od komentowania. Jedyne co mnie dziwi to dlaczego jak masz tego czerwonego koguta w prawym gornym rogu to czemu on daje cien ?
Knysha Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Jak dla mnie to jakos tak biednie, szaro ;/. Wieksze, jasniejsze rendery bez materialow z normalnym swiatlem - tego domaga sie lud ;). Pzdr.
rudylew Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 siema jeżeli chodzi o światło to jak dla mnie troszeczkę za mało widać - chciałeś pewnie zrobić mroczny nastój - lecz to wygląda bardziej na ukrycie szczegółów....Sam jestem początkujący i mogę Ci tylko powiedzieć żebyś dał z siebie wszystko....Nadchodzi era "nowych".....Yo!!!.....pozdro...OldBrothers......
Rekomendowane odpowiedzi