Jump to content

Featured Replies

Posted

Jest to korytarz bazy która ma więcej pieter.Chciałbym z tego zrobic jakas animacje,ale nie mam pomysłu.Myslałem na poczatku ze moze cos w rodzaju resident evil,(zombi z siekira)a moze jakies inne pomysły?a moze wogóle nie powinienien sie wychylac.

• Replies 10
  • Views 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

o jej ;)

NIC NIE WIDAC pokazujesz nam czarny obrazek i co - my mamy powiedziec czy jest ok?

Powiedzmy że coś widziałem, ale niewiele... Daj jaśniejszy i większy render to pogadamy...

popieram, jeszcze biale tlo przegladarki zabija resztki szarosci i jest zupelnie carno ;]

Wychylaj wychylaj, po to jest to forum ;) A co do scenki to zgadzam się z przedmówcami... więcej, jaśniej = LEPIEJ !

Pozdrawiam

heh po tym screenie widac ze do animacji jeszcze pozostaly mile , do finalnego renderu tez do tex i oswietlenia tez daleko ... Nie porwaleś sie za ksizyc z zapalkami?? Nic niemam do hardkorowej nauki :] ale sam przyznaj dasz rade to wszystko skonczyc ??

• Author

wiem ze nic niewidac, ale pracuje nad tym.Moze dodam pare innych zeby miec lepsze wyobrazenie o co chodzi z ta baza i animacja.Moze to nie wypas ale to moje poczatki,dlatego bardzo wazne dla mnie sa wasze opnie,poniewarz pokazuja błedy jakie popełniam i czego jeszcze musze sie nauczyc.

witam

1-dawaj wieksze obrazki bo nie chce ciagle z lupa chodzic:D:D

2-dalej ciemno ale juz jasniej ;)

3-ja poczekam jak dasz wieksze obrazki:D

no ale poczatki...dobre:D:D

Ja tez na razie wszymam sie od komentowania. Jedyne co mnie dziwi to dlaczego jak masz tego czerwonego koguta w prawym gornym rogu to czemu on daje cien ?

Jak dla mnie to jakos tak biednie, szaro ;/. Wieksze, jasniejsze rendery bez materialow z normalnym swiatlem - tego domaga sie lud ;). Pzdr.

siema jeżeli chodzi o światło to jak dla mnie troszeczkę za mało widać - chciałeś pewnie zrobić mroczny nastój - lecz to wygląda bardziej na ukrycie szczegółów....Sam jestem początkujący i mogę Ci tylko powiedzieć żebyś dał z siebie wszystko....Nadchodzi era "nowych".....Yo!!!.....pozdro...OldBrothers......