Pierzak Napisano 12 Styczeń 2005 Share Napisano 12 Styczeń 2005 hej. Auto zrobione na dniach ma 4689 tzn trojkatow. Jest to moje pierwsze auto low poly i w ogole pierwsze auto. wszelkie sugestie mile widziane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 12 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2005 Jeszcze siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Jak na pierwsze autko to niezgożej ale tekstury mi sie niepodobają jak możesz dać bez tekstur rysuneczek poprostu sam model?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 a w ogole to w 3ds max 6 robilem i zajelo mi to z tekstura jakies 2-3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 autko calkiem przyjemne:D tylko teraz widze ze ma troche bledow ale pierwsze auto.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 jakie bledy... jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 13 Styczeń 2005 Share Napisano 13 Styczeń 2005 Za gęsta siatka na dachu i dziwne załamanie na drzwiach IMHO Model słodki, chociaż tekstura do wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2005 to ja moze fotki auta wstawie. na nich sie wzorowalem. pennie teraz wszyscy pojada po mnie ze nie podobny... wiec ... uwaga .... jestem gotowy... walcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Pracuj pracuj i wypracuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi