Napisano 13 Styczeń 200520 l To moja pierwsza praca zamieszczona tutaj. Zrobilem ja w 3D Stidio Max 3. Powiedzcie co o tym sadzicie.
Napisano 13 Styczeń 200520 l witaj! co do jakości można się czepiać, ale konceptualnie oryginalnie ;) czuję inspirację "Dawno temu w trawie" ;)
Napisano 13 Styczeń 200520 l wysoka jakas ta trawa ;] no chyba ze to z widoku mrowki bo glowe byc tak nisko nie polozyl ;]
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor Nie oglądałem 'Dawno temu w trawie' :D. Światełko jest zrobione przy nadaniu omni light efektów lens (głównie glow). Trawe zrobilem recznie. Zrobilem 10 źdźbeł, powieliłem, potem losowo zeskalowalem, poobracałem i już :).
Napisano 13 Styczeń 200520 l Nie powiem, ciekawie to wyglada. Dalbym lecace ptaki :) Pomysl fajny ale swiatlo troche padlo. Zamiast padac z gory ono pada jakby z kamery, popraw to.
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor Stosując się do rad zmniejszyłem oświetlenie z dołu. Całkowicie go usunąć nie mogę gdyż niebo staje się jasne a trawa ciemna. Zmniejszylem tez troszke blur.
Napisano 13 Styczeń 200520 l Fajna praca, niezły pomysł, realizacja też nie najgorsza. Proste, ale miłe. Najgorszy jest ten ten koszmarny podpis...
Napisano 13 Styczeń 200520 l Autor Jesli zrobisz mi lepszy to chetnie skorzystam, bo pomyslu na podpis nie mam.
Napisano 13 Styczeń 200520 l grafika bardzo fajna mnie się podoba, co do podpisu to powinien mieć stonowane kolory żeby nie był pierwszą rzeczą która rzuca się w oczy :)
Napisano 13 Styczeń 200520 l dokladnie powinien byc tyci tyci jakis szarawy czy szaro niebieski w prawym dolnym rogu :) najlepiej bez fajerwrkow zadnych, zwykla czcionka jakiegos fajnego kroju a pracka bardzo mi sie podoba :) swietny klimacik :)