El Wieczor Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 Witam ponownie ;) Poprzednio źle zatytułowałem temat i mi wywalili! :( Wyjaśniam w takim razie jeszcze raz: Jest to mój pierwszy samochodzik. Kiedyś robiłem Vipera spline`ami, ale nie dośc, że lipnie to wyglądało to mi się skasował i dałem se siana na długi czas. Teraz po obejrzeniu video tutka o robieniu Audi A3 postanowiłem stworzyć wkońcu w 3D jedną z moich dwóch ulubionych najbardziej na świecie rzeczy ;) Od razu walcie prosto z mostu co jest nie tak ;) Na razie próbny renderek, zaraz będzie render bez farby i siatka... Czekam na opinie... (najchętniej pozytywne ;) )
chveti Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 co was na te bm-ki wzięło ? a pracka narazie ładna
Hindus Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 po obejrzeniu video tutka o robieniu Audi A3 skąd :D ?? modelik fajny , przynajmniej mi sie podoba ;) to mi się skasował nic sie samo nie kasuje :D
El Wieczor Napisano 13 Styczeń 2005 Autor Napisano 13 Styczeń 2005 hehe...racja, sam się nie skasował, tylko dałem ciała przy formacie ;) a tutek z http://www.3d-palace.com
Gość AcidBoyXL Napisano 13 Styczeń 2005 Napisano 13 Styczeń 2005 hehehe no wlasnie czemu wszyscy zaczeli robic bmki ;]]]] nie zeby mi to przeszkadzalo ;]] wrecz przeciwnie heheh, zaznaczam od razu ze po tej E60 bede robil stare M5 ;]]] co do modelu to zaczyna sie bardzo ladnie ze tak powiem ;]] moja poprzednia bmka byla tez moim pierwszym modelem w poly ;] pozdro pozdro
El Wieczor Napisano 19 Styczeń 2005 Autor Napisano 19 Styczeń 2005 Update mały ;) Nie mówcie, że tu i tamszpara nie taka, albo, że blacha odstaje, bo na razie to wczesna wersja, tak jak oświetlenie i lakier ;) Ale jak coś już idzie w złą drogę to prosze bardzo...
Rekomendowane odpowiedzi