kru Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 mozliwe ze zostane najety do prowadzenia korepetycji z Photoshopa (podstawy) ile za to brac? spotkaliscie sie z czyms takim? moze pracowaliscie w takim charakterze? (w razie czego piszcie oprocz sumy za godzine, rowniez z jak duzego miasta jestescie). z gory dzieki kru
nielot007 Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 biesz tyle co zwykly korepetytor :):) ja bym powiedzial 30zl za h
Gotham Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 Znajoma daje korepetycje z języków za 50zł. Zważywszy że języka się jest trudniej nauczyć (więc dłużej) celował bym w cenę razy dwa :> (a co :> ).
Marcin Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 tez radze zaczac od wiekszej ceny ... w razie czego mozesz sie ugadywac na zejscie z tej ceny ;] lepiej zejsc z wiekszej niz z mneijszej ;] ja bym wzial 50 ... ;]
dirty Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 jak znajdziesz ciecia, ktory zaplaci 50pln/h i wiecej to super. chociaz bedzie conajmniej trudno... no chyba, ze znasz szopa jak deke mclelland albo bedziesz uczyc kulczyka. mozesz oczywiscie wyjsc od 50zeta ale osobiscie uwazam, ze rozsadna cena to jak za korki z jezyka (jak mowil Salvator) czyli miedzy 20-30 pln (stawka we wrocku dla non-native'a, ja sam bralem za korki 25 zeta/h) jesli juz bedziesz uczyc to zwaz na to, ze nie jest to hup-siup i bedziesz nawijac o dupie marynie przez 60minut. do tego trzeba sie dobrze przygotowac, co zwykle zabiera sporo czasu (przynajmniej jesli chodzi o jezyk) tak czy siak powodzenia i bogatego ucznia ;)
Chalek Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 Ja parę lat temu uczyłem architektów autocada, brałem koło 100pln/h, ale mysle, ze 50 to tez dobra cena. Ponizej 50 bym nie schodzil.
Reanimator Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 imho zalezy kogo sie uczy. Widze roznice miedzy Kaziem Wannabe, a panem Adamem Z Agencji Reklamowej.
agaolejnik90 Napisano 15 Czerwiec 2018 Napisano 15 Czerwiec 2018 Firma korepetytorska BUKI poszukuje nauczycieli (korepetytorów) różnych dziedzin w całej Polsce. Wymagania: - ukończona specjalizacja z zakresu wykładanego przedmiotu lub student/-ka 2 roku - mile widziane doświadczenie w nauczaniu indywidualnym Obowiązki i warunki współpracy: -prowadzenie zajęć z uczniami -prezentacja materiału z naciskiem na wynik -punktualność (obecność 5 min wcześniej) Po weryfikacji danych kandydata oraz jego zatwierdzeniu w systemie, korepetytor będzie otrzymywał dane nowych uczniów zgodnie z jego umiejętnościami, kwalifikacjami oraz preferencjami. Oferujemy - elastyczny grafik pracy - pracę zdalną - nieograniczoną ilość uczniów W przypadku zainteresowania prosimy o wypełnienie ankiety na https://buki.org.pl/register/
Rekomendowane odpowiedzi