Napisano 15 Styczeń 200520 l Siema wrzucam moj projekt plakatu reklamujacego film deskorolkowy, czekam na komentarze :-)
Napisano 15 Styczeń 200520 l nie wiem jak to sie spodoba skatom :D zosloniles ich napisami :D gdyby nie one nie kapnal bym sie o co chodzi ale podsumowujac moze byc :D
Napisano 15 Styczeń 200520 l No no slabo :( , 'nowatorska' slaba typografia, kompozycja, i czy to ma format plakatowy ?
Napisano 15 Styczeń 200520 l Autor ta normalny plakat jest w formacie CMYK oraz ma wieksze DPI, i dzieki za komentarze :-) jakies sugestie?
Napisano 15 Styczeń 200520 l tak jak to napisal kulfer i ja wczesniej w troche mniej zrozumianym stylu :D brakuje motywow "skatowskich" :D dodaj cos albo tych (prawdopodobnie) skatow wez na pierwszy plan i najlepiej jak by jakis koles trzymal deske :D lub poszukaj okladki gry THPS2..3...4 i popatrz jakie tam sa motywy :D wszystko z mojej strony :D Zycze powodzenia ;) CU
Napisano 15 Styczeń 200520 l Autor nie no styl z thps mi wogole nie pasuje ,chcialem cos wlasnego zrobic,i jesli przyjzycie sie dobrze to gosc po lewej trzyma deske :P no ale fakt musze cos jeszcze dodac
Napisano 15 Styczeń 200520 l widac ale trzeba sie przyjzec dokladnie i odroznic dekse od skata i jego reki :D moim zdaniem powinienes napisy przezroczyste zdeka zrobic i deski oddzielnym obiektem kontur poprowadzic oddzielny :)
Napisano 15 Styczeń 200520 l to co zostaje z plakatu przy plaktowaym formacie 100 x 70 , 50 x 70 itd....
Napisano 16 Styczeń 200520 l Jest słabo widoczny, zgnie w tłumie. Nikt do niego nie podejdzie. Plakat musi być widoczny z dużej odległości - coś musi przyciągać wzrok, a napewno nie jest to napis. Za cholere bym nie zgadł, że chodzi o coś z deskorolkami. Skoro deskorolki to wstaw motyw z deskorolką np. jak ktos robi trick na desce.
Napisano 16 Styczeń 200520 l plakacik ma mdle kolorki, moze to pasuje do plakaciku jakiegos party ale nie filmowego, poza tym zupelnie nic nie mowi, obawiam sie ze ma taki sam zwiazek z filmem jak z reklama oczekiwania na autobus na przystanku.
Napisano 17 Styczeń 200520 l Autor hmm juz calkiem nie wiem co mam robic :> ja odrazu zakladalem zeby nie bylo na nim deski bo i tak wszyscy Ci co jezdza na desce to wiedza co to jest BlingBling i nie potrzebny byl motyw deskorolki, no ale jednak racja musze cos zrobic z kolorami bo takie za monotonne troche to jest , dzieki za komentarze
Napisano 17 Styczeń 200520 l Aha no widzisz my nie w temacie :). Skoro tak to napis może być tylko zmień kolory, większy kontrast - ożyw to.