Talaj Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Siema wrzucam moj projekt plakatu reklamujacego film deskorolkowy, czekam na komentarze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 No no no nieźle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 nie wiem jak to sie spodoba skatom :D zosloniles ich napisami :D gdyby nie one nie kapnal bym sie o co chodzi ale podsumowujac moze byc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 No no slabo :( , 'nowatorska' slaba typografia, kompozycja, i czy to ma format plakatowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 Brakuje jakiejś deski, motywu deskorolkowego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talaj Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 ta normalny plakat jest w formacie CMYK oraz ma wieksze DPI, i dzieki za komentarze :-) jakies sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 tak jak to napisal kulfer i ja wczesniej w troche mniej zrozumianym stylu :D brakuje motywow "skatowskich" :D dodaj cos albo tych (prawdopodobnie) skatow wez na pierwszy plan i najlepiej jak by jakis koles trzymal deske :D lub poszukaj okladki gry THPS2..3...4 i popatrz jakie tam sa motywy :D wszystko z mojej strony :D Zycze powodzenia ;) CU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talaj Napisano 15 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2005 nie no styl z thps mi wogole nie pasuje ,chcialem cos wlasnego zrobic,i jesli przyjzycie sie dobrze to gosc po lewej trzyma deske :P no ale fakt musze cos jeszcze dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 widac ale trzeba sie przyjzec dokladnie i odroznic dekse od skata i jego reki :D moim zdaniem powinienes napisy przezroczyste zdeka zrobic i deski oddzielnym obiektem kontur poprowadzic oddzielny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 15 Styczeń 2005 Share Napisano 15 Styczeń 2005 to co zostaje z plakatu przy plaktowaym formacie 100 x 70 , 50 x 70 itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Jest słabo widoczny, zgnie w tłumie. Nikt do niego nie podejdzie. Plakat musi być widoczny z dużej odległości - coś musi przyciągać wzrok, a napewno nie jest to napis. Za cholere bym nie zgadł, że chodzi o coś z deskorolkami. Skoro deskorolki to wstaw motyw z deskorolką np. jak ktos robi trick na desce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 plakacik ma mdle kolorki, moze to pasuje do plakaciku jakiegos party ale nie filmowego, poza tym zupelnie nic nie mowi, obawiam sie ze ma taki sam zwiazek z filmem jak z reklama oczekiwania na autobus na przystanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talaj Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 hmm juz calkiem nie wiem co mam robic :> ja odrazu zakladalem zeby nie bylo na nim deski bo i tak wszyscy Ci co jezdza na desce to wiedza co to jest BlingBling i nie potrzebny byl motyw deskorolki, no ale jednak racja musze cos zrobic z kolorami bo takie za monotonne troche to jest , dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Aha no widzisz my nie w temacie :). Skoro tak to napis może być tylko zmień kolory, większy kontrast - ożyw to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi