Christian Noir Stein Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 Efekty wczorajszej pracy nad kolejny modelem z jednej serii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 16 Styczeń 2005 Share Napisano 16 Styczeń 2005 o siet .... ale kadłubek :D nie za bardzo on zawinięty w te szmaty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Ma bardzo wyraźne łuki brwiowe i to je trochę postarza ( u dzieci są zwykle bardzo łagodne) no i nie do końca mogę sobie wyobrazić jak ma poskładane nogi- przy takiej dużej główce ciało chyba powinno być ciut dłuższe - mimo to modelik całkiem miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 17 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2005 Faktycznei z brwiami przesadziłem (niestety jedyną refką jakiej użyłem było zdjęcie rocznego brata :)) Co do proporcji - tutaj też je an oko przyjąłem, więc możliwe iż faktycznie główka jest o paręnaście procent za wielka. Modelik już niestety oddany klientowi, więc na razie poprawek nanosił nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi