Tomasz Kucharz Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Witam - mam pytanie - czy w naszym kraju można zakupić maxa poza granicami tzn poza oficjalnym polskim reselerem tak aby licencja była ważna u nas ? np: http://cgw.pennnet.com/Articles/Article_Display.cfm?Section=Articles&Subsection=Display&ARTICLE_ID=217197 może zamotałem ale Wiecie o co biega - ceny są makabrycznie zróżnicowane ew. 3650 eur netto - gdzie można taniej pozdro
Marcin Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=188&item=7128726059&rd=1&ssPageName=WDVW no co do cen ta sa jeszcze bardziej niz makabryczne ;] tez bym chcial wiedziec czy istnieje taka mozliwosc ... bo ktos kiedys mowil cos o niemcach ...
Tomasz Kucharz Napisano 18 Styczeń 2005 Autor Napisano 18 Styczeń 2005 akurat tutaj cena jest piękna - kupisz program ale licencja niestety zostaje na gościa - odpada słysząłem coś kiedyś o stronach z których zasysasz programy - nie maszł oryginalnej płytki ale płacisz im i dostajesz licencję - są bardzo duże różnice jeśli chodzi o ceny
dirty Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 z tego co wiem to niestety nie ma takiej mozliwosci. wszyscy sa skazani na zdzierstwo oficjalnych dystrybutorow....chociaz moge sie mylic btw marcin nie mow mi, ze sie jeszcze dajesz lapac na takie 'okazje' ;)
Marcin Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 nie no tylko jakos tak przyciagnelo moja uwage ;] z reszta sam nie wiem bo tam pisze ze z licencją ale moge sie mylic ;]
adek Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 niestety nie, z tego co mi wiadomo discreet dla kazdego kraju wprowadza inne ceny i to on narzuca cene
Christian Noir Stein Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Dokładnie to co Adek napisał. Swego czasu była bardzo gorąca dyskusja nt. poczynań discreet oraz cen ich oprogramowania na świecie na CGtalk.
RK Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Oficjalnym na Polskę są chyba... niemcy :) Przynajmniej tak wyszło jak swoją kopię rejestrowałem (żeby było śmieszniej przysłaną ze stanów bezpośrednio od tamtejszego Discreeta na numerach których niemcy jeszcze nie mieli w ewidencji). Przez dwa miesiące musiałem udowadniać że to ich firma przysłała i że to oryginał. Bycie Polakiem ma swoje wady ...
Rekomendowane odpowiedzi