mirach Napisano 9 Marzec 2005 Autor Share Napisano 9 Marzec 2005 Mam zamiar powoli konczyc zabawe z modelowaniem wiezy, wiem ze z teksturami moge miec problem wiec nie chce ich robic na ostatnia chwile. Narazi prezentuje sie to tak. Na kolumnach powstawiam jeszcze jakies symbole a moze figorki, ale to pozniej zdecyduje. Skala jest narazie schematyczna, ale na 99,9% stara skala odpada i robie od nowa. Jesli ktos ma pomysl na jakis ciekawy detal ktory bedzie widac z daleka to bardzo chcetnie wyslucham :) Ramie dzwigu odchudzilem troche :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 Do tej pory nic nie pisałem ale już nie mogę się powstrzymać. Pracka jest fajna i nawet trzyma klimat referki. Już nie mogę się doczekać texturek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 hehe! kogo ja widze :) no no twoja wieza posowa sie naprzod. wyglada bardzo fajnie praktycznie nie mam zastrzezen. jak dojda texturki to bedzie cool!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi