soshka.cg Napisano 18 Styczeń 2005 Napisano 18 Styczeń 2005 Taką prackę sobie dzisiaj wydłubałem :)) Trochę dziwny pomysł ale co tam -taki mi się w głowie urodził i go prezentuję hehe ;) PS +mycha
jaro Napisano 19 Styczeń 2005 Napisano 19 Styczeń 2005 Pracka generalnie super, tylko to tlo do mnie nie przemawia.
soshka.cg Napisano 24 Styczeń 2005 Autor Napisano 24 Styczeń 2005 Hehe Jaro tłem nie ma co się przejmować ;) lepiej się przejąć losem pieska :D
leander Napisano 24 Styczeń 2005 Napisano 24 Styczeń 2005 hehe, podoba mi sie, ze celuje w pieska a nie w jablko. Zaskakujacy motyw, gra z widzem, odrzucenie prostych rozwiazan. To lubie :D
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 hehehehe super robert (z tego robera taki hood jak ze mnie robin;)) jeszcze raz powiem super to wyglada (smiesznie) heheh
Ania Napisano 25 Styczeń 2005 Napisano 25 Styczeń 2005 fajne, lubie takie sceny. technicznie mozna by conieco poprawic (ludzik nie jest spojny z otoczeniem), ale tresc jest super.
Szczupal Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 PRZEMOC !! :) :) iChinsczyzna w zabijaniu psa... moze przeciez pojesc jablkiem :P
Rekomendowane odpowiedzi