Skocz do zawartości

Zapomniane miejsca: "Świątynia"

Featured Replies

Napisano

moj pierwsza bitwa.. pierwsze zaplanowane wieksze dzielo.. moze cusik wyjdzie.. wiec bedzie to swiatynia.. raczej jej wnetrze.. modlcie sie zeby to wyszlo..

Taki poczateczek budowy...

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajnie by bylo gdybys utrzymal wnetrze swiatyni w mrocznym klimacie, jak mowisz magia by sie przydala

powodzenia

Napisano
  • Autor

jak co to na scianach beda duuuuuuuuze "cegielki" (bloki skalne.. czy cos w te strone).. na cegielkach jakies tam wzorki.. na podlodze musze wzorek poprawic.. i oswietlenie na razie jest takie zeby bylo cokolwiek widac.. narazie..

co do podlogi na poczatku kcialem dac piach a na paichu jakies slady butkow... i jeszcze mysle czy leopiej ni bedzei...

Napisano

jak na razie to mi to bardzo przypomina Morie z Wladcy. a moze to tylko zludzenie :)

Napisano

Stanowczo wyglada to na grób władcy morii...no, ale zobaczym c oz tego będzie :)

Napisano
  • Autor

jesli to wogole ukoncze.. (mamusia calu czas wrzeszczy ze ni ucze sie do matury tylko siedze przy kompie) to na peweno ni bedzie tak wygladac.. jak sala z grobowcem z morii.. mowiac szczerze nawet ni wpadlem na to ze to jest podobne..

Napisano
  • Autor

nio to mam problem.. i to dosc powazny.. matka zabronila mi korzystac z kompa na jakis czas.. teraz robie "infe..

Napisano

Jak tylko straszyla, to byla jeszcze "mamusia", jak zabronila, to juz jest "matka" :) Jak zabierze kompa, to bedzie "stara" ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.