Napisano 19 Styczeń 200520 l moj pierwsza bitwa.. pierwsze zaplanowane wieksze dzielo.. moze cusik wyjdzie.. wiec bedzie to swiatynia.. raczej jej wnetrze.. modlcie sie zeby to wyszlo.. Taki poczateczek budowy...
Napisano 19 Styczeń 200520 l nasze modlitwy to nie wiele pomogol jak tobie sie nie bedzie chcialo:) wiec rob bo fajny pomysl:)
Napisano 19 Styczeń 200520 l fajnie by bylo gdybys utrzymal wnetrze swiatyni w mrocznym klimacie, jak mowisz magia by sie przydala powodzenia
Napisano 21 Styczeń 200520 l Autor jak co to na scianach beda duuuuuuuuze "cegielki" (bloki skalne.. czy cos w te strone).. na cegielkach jakies tam wzorki.. na podlodze musze wzorek poprawic.. i oswietlenie na razie jest takie zeby bylo cokolwiek widac.. narazie.. co do podlogi na poczatku kcialem dac piach a na paichu jakies slady butkow... i jeszcze mysle czy leopiej ni bedzei...
Napisano 22 Styczeń 200520 l jak na razie to mi to bardzo przypomina Morie z Wladcy. a moze to tylko zludzenie :)
Napisano 23 Styczeń 200520 l A mi do złudzenia przypomona komorę grobową z władcy pierścieni, w mieście krasnoludów.
Napisano 23 Styczeń 200520 l Stanowczo wyglada to na grób władcy morii...no, ale zobaczym c oz tego będzie :)
Napisano 23 Styczeń 200520 l Autor jesli to wogole ukoncze.. (mamusia calu czas wrzeszczy ze ni ucze sie do matury tylko siedze przy kompie) to na peweno ni bedzie tak wygladac.. jak sala z grobowcem z morii.. mowiac szczerze nawet ni wpadlem na to ze to jest podobne..
Napisano 25 Styczeń 200520 l Autor nio to mam problem.. i to dosc powazny.. matka zabronila mi korzystac z kompa na jakis czas.. teraz robie "infe..
Napisano 26 Styczeń 200520 l Jak tylko straszyla, to byla jeszcze "mamusia", jak zabronila, to juz jest "matka" :) Jak zabierze kompa, to bedzie "stara" ;)