Gość Wiktor Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 Witam wszyskich!!! Chciałbym zainteresować Was moją nową pracką :) "Tworze" pojazd FORD GT90 ponieważ (prosze nie obrażajcie się wszyscy!!!) nie moge już patrzeć na Audi TT i inne takie tam podobne samochodziki... ;) Siatka, którą widzicie jest w ogólnym zarysie i wszelkie zagięcia, profile, itp. będę wykonywał później - więc proszę o cierpliwość! :> Mam teraz sesję na uczelni więc początkowo prace nie pójdą pełną parą (teraz to dla mnie relax), ale obiecuję, że po sesji "będzie się działo" :) Zapraszam więc wszyskich do pisania komentarzy, podpowiedzi, śmiesznych uwag ;), powodów do niezadowolenia z mojego sposobu modelowania, i... zresztą wiecie o co chodzi ;)
chudy Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 no narazie trudno cos powiedziec bo troche malo pokazales, poczekamy zobaczymy
Gość Wiktor Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 Spoko spoko :) Będzie dobrze!!! Ale jak na 1 godz. prac (przygotowania też wliczam) to i tak jest dobrze... :) Jutro się powinienem szaprnąć przed kompa i chociaż przód skończyć w ogólnym zarysie - jak się "rozkęce" to nienadążycie odpisywać ;) Ale spoko - powolutku, spokojnie żeby bug'ów nie bylo dużo.
polka dot Napisano 20 Styczeń 2005 Napisano 20 Styczeń 2005 hohoho widze ze ktos ma podobne zamilowania :D kocham to auto wiec bede tu czesto zagladal i bacznie sprawdzal zgodnosc z oryginalem ;) narazie jest dobrze choc nie wiele zrobione. moze siatka troche za gesta powodzenia i z niecierpliwoscia czekam na updaty! pozdro ;)
enzo Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Jak narazie nic nie widzę - tzn. nie ma co oceniać Sam kiedyś robiłem to auto (nawet był wip na tym forum) - ale projekt porzuciłem (jak każdy chyba... - muszę wreszcie coś dokończyć:)
slim_sandman Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 co można powiedzieć, jak narazie to ładne kolorki :-P a tak na poważnie to mi tez sie podoba ten fordzik, ale nie wiem co masz do TT, takie fajne autko
polka dot Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 wiktor moze mini bitwa? tez zaczolbym go robic ;) co ty na to? mowie calkiem powaznie ;) nie chodzi o to kto szybciej, poprostu taka mini bitwa ot tak ;) napisz co myslisz ;) pozdrawiam kome
slim_sandman Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 nie wiem jak wiktor ale ja jestem na tak, bijcie sie !!! może ja też bym sie przyłączył, bo sesja prawie zdana. PS, tylko musze zrobić jeszcze swiatła w TT
Gość Wiktor Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 KOME: bardzo chętnie ale znajdziemy sobie coś bardziej ambitnego... Coś co ma troszke więcej szczegółów. Uważam, że ten model nie jest nazbyt skomplikowany. ALE DAJ MI TROSZKĘ CZASU DO NAMYSŁU :) Myślę, że moglibyśmy taką bitwę zacząć ale dopiero początkiem lutego oki? Bo teraz naprawdę z czasem u mnie kiepsko :( Co Ty na to? P.S. W sumie moglibyśmy tego FORD'a pomęczyć :) Mogło by być ciekawie :> Na razie dokończ to Ferrari bo normalnie jest super! Alfę też ładnie wymodelowałeś - czuje, że mam poważnego rywala :))) Co do Audi TT. Hmmm... Nic do tego autka nie mam tylko, że już chyba każdy kto się bawi grafiką go zrobił i jest tego masa - aż nudno... Ale i tak podziwiam te prace! Dołączam również to co jeszcze wczoraj udało się mi stworzyć ale coś czuje, że przez następny tydzień nie bedzie nic :( Przy wlotach na masce improwizuje bo nie wiem jak to tam dokładnie w środku wygląda... Myślę, że zrozumiecie moje braki ;)
polka dot Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 hej ;) hmm dzieki za slowo uznania :) co do bitwy to poczatek lutego jak najbardziej mi odpowiada, bede mial do tego czasu NARESZCIE swoj nowy dysk, moze skombinyje nowy ram, narazie nie koncze tamtych fur bo tak jak mowie brakuje ramu ale mysle ze cos zdobede. a ja powiem ci ze bardzo chetnie bym pomeczyl tego forda! kocham to auto a pozatym probowalem je zrobic, nie poszlo mi wiec odrazu sie przekonam czy podnioslem poziom przez pare miesiecy ;) czekam na odpowiedz ;) a co do twojego updatu to calkiem calkiem tylko na niebieskim za gesto ;) pozdrawiam ;)
Gość Wiktor Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 Z tym niebieskim to nawet troszkę za gęsto ale nie gubie się w tym a sprzęt mi to wytrzyma (Pentium 3 Ghz, 512 DDR, Radeon 9600 Pro) - ramu tez muszę dokupić. W sumie to co na niebiesko to mały element więc nie powinno być z nim problemów - a będzie mi to potrzebne do zagęszczenia szyby :) Poradze sobie ;) Wogóle to damy rade i zrobimy fajne Fordziki - w sumie to mi troszke przypomina Audi TT (w chwili jak jestem zmęczony i słabo widze ;> ) Ale jedno jest pewne... Musisz dokończyć model Ferrari bo jest COOL!!! Stykło by mi takie :> P.S. Muszę przyznać, że RENDERING u mnie słabo - tzn. nie potrafię tego zgrać, poustawiać... Jak będzie model gotowy to mnie nauczysz ;>
sikham Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 3 extrudy w 1 dzien niezłe tempo ;) mozesz oszczędzać moje(nasze) oczy i nieużywac tego koloru czcionki ;/
mrkrzysiek Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 zapowiada się się ciekawie kome vs. Wiktor
polka dot Napisano 21 Styczeń 2005 Napisano 21 Styczeń 2005 kolor bardzo ladny jest ;) ok wiktor to kaj cos dawaj znac na gg: 6702208 ;) pozdrawiam kome ;) a masz jakies printy? bo ja ze zdjec probowalem...
polka dot Napisano 22 Styczeń 2005 Napisano 22 Styczeń 2005 drogi Wiktorze zrobilem juz wątak w Mini Bitwie, mam nadzieje ze przeniesiesz swoj temat i wrzucisz cos tam :) wybacz ze zaczalem wczesniej ale korzystam z tego ze pozyczylem ram ;) pozdrawiam, kome
Rekomendowane odpowiedzi