Gość ozo Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Witam. Razem z Valeo, postanowilismy wziąć udzial w bitwie. Jest to nasza pierwsza bitwa. Mam nadzieje ze podołamy zadaniu. Nasza praca bedzie przedstawiac, zniszczone miasto z perspektywy wyschniętego oceanu. Koncept dosyc niezdarnie przedstawia naszą wizję, jednak mniejwiecej widac o co chodzi. Postaramy sie robic update tak czesto jak to tylko mozliwe. Zapraszamy do ocen i do komentarzy. Napewno wiele nam dadzą, a ze nie jestesmy uczuleni na krytykę, wiec pozwalamy sobe pomagać przedewszystkim w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 ok więc z tego co widać mamy pierwszy zespół w Bitwie :) witam zatem i powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insect Napisano 20 Styczeń 2005 Share Napisano 20 Styczeń 2005 Zgaduje że jesteście fanami Fallout'a. Moze byc ciekawe Zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 trochę ten koncept przypomina mi mury zewnętrzne miasta z filmu sędzia dred (S) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ozo Napisano 21 Styczeń 2005 Share Napisano 21 Styczeń 2005 Mówiąc szczerze nie jestem szczególnym fanem fallouta, jednakże ta tematyka wyjątkowo przypadła mi do gustu. Co do sędziego dreda :), to faktycznie były tam takie mury, jednak tutaj jest to ściana skalna, która niegdys byla zalana przez ocean. Powodem cofnięcia sie oceanu na tak ogromną skalę, miały by byc katastrofalne zmiany klimatu. Zmiana magnetyczna ziemi, epoka lodowcowa, tajfuny, tsunami, katastrofy. Powodów moze byc wiele, jednakze cokolwiek by sie nie stalo, ostatecznie wygląda to nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ozo Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Zaczynamy prace nad projektem, oto wizja bryly tego co chcemy zrobic, może zmienic sie horyzontalnosc renderu, ale to jeszcze zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 ale kwadratowo;) wydaje mi sie ze kamera powinna byc lekko wyzej ale zaczyna sie robic bardzo fajnie poczekam na wiecej elementow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Ja bym bym za ciut szerszym kaderm, moze macie inną wizje, ale wydaje mi sie ze takie panoramiczne ujecie by tutaj dobrze pasowalo. Teraz pozostaje przemienić kwadraciki w obiekty :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 zapachnialo mi fallouciszem, miodzio, zycze powodzenia. bede uwaznie sledzis w miare moich skromnych mozliwosci, koncept bardzo mi wpada w gust: ] pozdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ozo Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 Mysle ze taka panorama jest wlasnie tą która pasuje do tej sceny. Można sie zabierać za modele. Ja robie skałę na pierwszym planie, a Valeo ściane skalną na drugim planie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 24 Styczeń 2005 Share Napisano 24 Styczeń 2005 fajny pomysl:) i t panorama tez jest oki:) powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ozo Napisano 2 Luty 2005 Share Napisano 2 Luty 2005 skałka na pierwszym planie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi