Guest rafikzabki Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 wrzucam postępy z pracy na razie to luźne takie wątki - potem je połaczę w całość jak przybędzie rekwizytów:) witam wszystkich użtkowników Max3d.pl jestem maksymalnie nieprofesjonalnym użytkownikiem Blendera: czasem zabieram głos na Open Boar a czasem na Blenderowni.tutaj jestem całkiem new. link do pomysłu [jeśli niewłaściwie podłączyłem załącznik]: http://akosmulak.webpark.pl/ukryty_skarb_koncept.jpg mój wstępny pomysł jest taki jaki widać: lekko świecąca perła w skorupce muszli taki zapomniany skarb,czekający na odkrywcę, którą umieszczę na dnie morza w ładnym [ mam nadzieje] otoczeniu podwodnym, w opcji jest tez zrobienie tam podmorskiego śmietnika z motto w stylu "Coś cennego można znaleźć w najmniej oczekiwanym zapomianym miejscu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 witam w Bitwie, widzę, że również ktoś zapomniał o skarbie ;) życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
scyguo Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Cześć! :) Rafi, zrób sobie jakiś szybki szkic całości. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rafikzabki Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 no coż popędzony pomimo że nie potrafię jakoś wyrysowałem mój pomysł [nie potrafię zwłaszcza mychom a nie mam jeszcze tabulatorka] niestety pozwala mi tylko jakiś taki malutki pliczek załączyć że niewiele widać i jeszcże proporcje obrazka zmienione. No ale pomysł jest taki że moja piękna ostryga z perłą jest wewnątrz telewizora na dnie morza z rozbitym kineskopem i dookoła rozne śmieci jak widać [albo i nie] na załączonym obrazku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrekkosmala Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 go Rafi go! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ozo Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Życze powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts